• 149.00 Om van een gratis verzending te kunnen genieten,
    moet je een bestelling plaatsen van minimum

Parasolverwarmers

Met Parasol-kachels kunt u het ontspanningsseizoen in de buitenlucht meerdere maanden verlengen. Deze praktische, gebruiksvriendelijke apparaten zijn de beste oplossing voor liefhebbers van tuin en volkstuintjes - hiermee kun je al in november een tuinfeest geven.

Een parasolverwarming voor buitengebruik straalt aangename warmte uit op enkele meters afstand. U koopt solide, bewezen modellen tegen concurrerende prijzen in onze online winkel. Kijk maar eens naar de Terras parasol gaskachel gemaakt van hamer-gehard staal. Je kunt het op het balkon, terras of op je favoriete ontspanningsplek in de tuin plaatsen. Met dit stevige en zorgvuldig vervaardigde apparaat kunt u de temperatuur tot 28 ° C verhogen! Deze draagbare kachel is een geweldige investering voor restaurant-, café- en pub-eigenaren, omdat u in het vroege voorjaar en het late najaar kunt profiteren van de tuinen en terrassen. Klik voor meer informatie over de technische specificaties van het product op de naam of afbeelding en lees de gedetailleerde beschrijving. U koopt alleen hoogwaardige, bewezen producten in onze winkel!

We raden u aan meer te weten te komen over ons aanbod parasolverwarming. Profiteer van de technologie zonder te veel te betalen. U zult zeker tevreden zijn!