• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie
-40%

"Pasture grass KP-4" takarmány fűfélék - legelőkön - 10 kg -

Régi ár: 55,327.27 Ft
33,196.36 Ft
Megtakarítás: 22,130.91 Ft (40%)
A promóció véget ér 2021-10-18
A promóció véget ér
Ezt terméket ennyien vásárolták meg: 2
016550
Készleten
+

A "Pastwiskowa KP-4" legelőknek szánt takarmány fű választéka ideális megoldást kínál, ha olyan évelő rétre szeretne vetni, amelyet átlagos intenzitással használnának. Száraz és időszakosan száraz területeken, közepesen termékeny és kevésbé talajban ajánlott. Az e fűszelekció vetésével termesztett legelők sűrű gyep alakulnak ki, amely ellenáll a futásnak és gyorsan megújul. A fehér lóhere növeli a fehérjetartalmat és pozitívan befolyásolja a takarmány ízét. A bemutatott választék gazdag tartalma garantálja a prémium minőségű takarmány elérését. Az e keverékbe tartozó füvek alacsony vízigénye miatt különösen jól alkalmazható nehéz és kevésbé kedvező tenyésztési körülményekkel rendelkező területeken.

A legelő fű kiválasztásának több kritériumnak meg kell felelnie. A kiváló minőségű legelő viszonylag alacsony növekedésű, vastag és sűrűen leveles gyepből áll. Az adott legelőn kiválasztott növényeknek nagy ellenállást kell mutatniuk a legeltetés és a legelő állatok alacsony vágásmódjának. Ezeket a keverékeket gyakran gazdagítják magas fűvel és kis magú Fabaceae növényekkel - mint például a fehér lóhere.

Ennek a takarmányozott fűnek a vetési aránya 35-40 kg / ha.

A KP-4 választék tartalma: Rétfenyő 7%, Festulolium 10%, Timothy fű 10%, Vörösfenyő 5%, Kakas lábszáma 10%, Évelő rozfű 4N 15%, Évelő rozfű 2N 20%, Hibrid fűszeres 4N 10% , Olasz rozsfű 4N 5% fehér lóhere 8%.

Az itt megadott ár 10 kg "Pastwiskowa KP-4" takarmány fűszelekciós vetőmagokra vonatkozik, papírzacskóba csomagolva.

  • Használat: Takarmány - legelő
  • Növényzet formája: évelő és éves
  • Telephely: száraz; közepes termékeny vagy kevesebb talaj
  • Súly: 10 kg

GardenSeedsMarket egy a piacon több mint egy évtizede jelenlevő cég és a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére. Ezen időszak alatt több tízezer elégedett ügyfelet értünk el. Az általunk értékesített vetőmagok többlépcsős minőségellenőrzésen esnek át, mielőtt gondosan becsomagolják és elszállítják azokat. Ezek a termékek számos tanúsítvánnyal bírnak és megfelelnek az Európai Unió országai szabványinak. Munkatársaink tapasztalt kertészek, akik szívesen válaszolnak minden kérdésére!

Honnan származnak a vetőmagjaink?

Az áruházunkban értékesített minden mag az Európai Unió legjobb termelőitől származik. A hosszú távú együttműködésnek köszönhetően, megfelelő körülményeket dolgoztunk ki, amelyek lehetővé teszik számunkra a mindig friss és gondosan átvizsgált vetőmag tételek forgalmazását. A közvetítők kihagyása ebből az egész folyamatból nem csak azt teszi lehetővé számunkra, hogy elkerüljük a raktárak polcain hónapokig fekvő régi szállítmányokat, hanem garantálja a legalacsonyabb árat és a legmagasabb minőségű terméket.

A minőségellenőrzés folyamata

Minden vetőmag négyszintű minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül.

AZ ELSŐ SZAKASZ a termelők gondos kiválasztásán alapul, valamint növénytermesztésük ellenőrzésén, beleértve a külföldről származó növényeket is. A növények nem csak a növekedés kezdetén, hanem a virágzás és termésképződés közben is ellenőrizve vannak. Ebben a szakaszban fontos, a térbeli elszigetelés, aminek köszönhetően garanciával bírunk a fajok jövőbeni kívánt morfológiai jellemzőinek, például a szín magasság vagy a fajta alakulását.

A MÁSODIK SZAKASZ a nagyon alapos, laboratóriumi körülmények között elvégzett vizsgálatokon alapul. A legmagasabb színvonalú berendezéseknek és a magasan képzett személyzetnek köszönhetően, a beszállítóink évente több mint 30 000 minőségi elemzést végeznek. Ha a magok bármelyike nem felel meg a követelményeknek, azok olyan technológiai folyamatokon mennek át, mint a szárítás, tisztítás, finomítás, valamint az újbóli vizsgálat.

A HARMADIK SZAKASZ az ellenőrző parcellákon történő vetésen alapul. Ennek köszönhetően pontos információkat kapunk a csírázóképességükről, amit megfelelő magas szinten kell tartani. Ugyanekkor ebben a szakaszban ellenőrzik az egyes fajták fajtaazonosságát.

NEGYEDIK SZAKASZ már a raktárainkban történik és azon magok kiemelésén, friss tételekre cserélésén alapul, melyek túl hosszú ideje a hevernek a polcokon. Minden csomag rendelkezik megfelelő tételszámmal, és a vetés alkalmassági dátumával.

Ez a négy szakasz lehetővé teszi számunkra, hogy egyértelműen megállapítsuk, hogy az általunk értékesített magok megfelelnek a legmagasabb sztenderdeknek és minden lehetséges ellenőrzésen probléma nélkül átmennek.

Díjak és kitüntetések

Az általunk értékesített vetőmagokat több alkalommal értékelték és kitüntették. Több tucat arany érmet, valamint a magas minőségért és az alkalmazott innovációért nyertek elismeréseket. Néhány ezek közül: TOP INNPVÁCIÓ (2015. június), A POZNAŃ-i NEMZETKÖZI VÁSÁR ARANY ÉRME (2015.), FOGYASZTÓI MINŐSÉGI LEADER (2014.), 2014. ÉV MEZŐGAZDÁSZA – FARMERJA.

Ezen kívül egymás után két évben lettünk kitüntetve a BUSINES IDEAL tanúsítvánnyal.

Csíráztatás

Figyelmünket a legmagasabb minőségű vetőanyagok értékesítésére összpontosítjuk. Azonban a növények élő szervezetek, azok csírázása számos tényezőtől függ, olyanoktól, mint a hőmérséklet, a talaj fajtája, a nedvesség és az öntözés gyakorisága, a vetés ideje, a trágyázás, az alkalmazott növényvédő szerek és egyéb időjárási körülmények. Segítséget nyújtunk a termesztéssel kapcsolatos releváns információk összegyűjtésében, azonban nem vállalunk felelősséget a növényekért, ha az adott növényfajra vonatkozó feltételek nem teljesülnek.