• RM700.00 Untuk memenuhi syarat untuk penghantaran percuma
    anda perlu membuat tempahan minimum

Pemanas parasol

Pemanas parasol akan membolehkan anda meluaskan musim kelonggaran luar selama beberapa bulan. Ini peranti yang praktikal dan mudah digunakan adalah penyelesaian terbaik untuk pencinta taman dan pemberian - dengan mereka anda akan dapat membuang pesta taman pada lewat seperti pada bulan November.

Pemanas payung untuk kegunaan luaran mengeluarkan haba yang menyenangkan dalam jarak beberapa meter dari situ. Anda akan membeli model yang kukuh dan terbukti dengan harga yang kompetitif di kedai online kami. Lihat saja pemanas gas parasol Teres yang diperbuat daripada keluli tukul tukul. Anda boleh meletakkannya di balkoni, teres atau di tempat istirahat kegemaran anda di taman. Peranti yang kukuh dan teliti ini akan membolehkan anda menaikkan suhu sehingga 28 ° C! Pemanas mudah alih ini merupakan pelaburan yang hebat untuk pemilik restoran, kafe dan pub kerana ia membolehkan anda mengambil kesempatan daripada taman-taman dan teres di awal musim bunga dan musim luruh lewat. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai spesifikasi teknikal produk, klik pada nama atau imejnya dan baca penerangan terperinci. Anda hanya membeli produk berkualiti tinggi, terbukti di kedai kami!

Kami menggalakkan anda untuk mengetahui lebih lanjut mengenai tawaran pemanas payung kami. Ambil kesempatan daripada teknologi itu tanpa membayar overpaying. Anda pasti akan berpuas hati!