• RM700.00 Untuk memenuhi syarat untuk penghantaran percuma
    anda perlu membuat tempahan minimum

Pembaikan terlalu banyak dan pembaikan rumput

Kelebihan dan pembaikan rumput adalah langkah pertolongan pertama untuk rumput yang tidak bertahan musim sejuk dalam keadaan baik, rusak oleh tahi lalat atau bintik-bintik kosong dibakar oleh air kencing anjing. Lihat dan lihat, betapa mudahnya peremajaan tempat rumput yang jelek!

Produk pemprosesan rumput akan membantu anda menyelesaikan masalah tempat kosong di kawasan anda dengan segera. Dengan ini kami membentangkan potongan rumput dari pengeluar benih rumput domestik yang terkenal. Set pembaikan rumput Zielona Łata (Green Patch) - biji, baja, tanah dan mikoriza dari Zielony Dom menyediakan penyelesaian anggaran untuk memperbaiki sod yang rosak. Campuran benih berkualiti tinggi yang termasuk dalam set yang disebutkan di atas terdiri daripada benih rumput yang cepat tumbuh dan kerana produk ini juga dilengkapi dengan tanah dan mikoriza yang subur, rumput baru akan tumbuh dalam beberapa hari dan akan menebal. Adakah anda memerlukan pakej yang lebih besar? Regina rumput - untuk pertumbuhan semula rumput dari Target dapat memenuhi keperluan anda. Ia tersedia dalam pakej pelbagai saiz, dari 100 g hingga 5 kg. Kami juga ingin mengalihkan perhatian anda kepada pembaikan rumput Magical untuk 33 tambalan dari Biopon. Sekiranya anda mempunyai anjing, pembaikan rumput Magical untuk 4-in-1 untuk rumput yang rosak oleh anjing - satu set yang terdiri daripada biji, tanah dan baja, diperkaya dengan peneutralan air kencing anjing - semestinya sangat berguna. Lihatlah tawaran kami yang lain - kami menjemput anda untuk melihat lebih jauh pilihan kami.

Produk pembenihan dan pembaikan rumput dengan harga yang berpatutan dengan penghantaran cepat dan jaminan kualiti premium - Garden Seeds Market dalam talian bermaksud keselesaan membeli-belah tertinggi! Jangan teragak-agak, simpan rumput anda tanpa membayar lebih banyak! Kami menjadikannya mungkin.

-10%
RM14.85 RM16.49
Promosi berakhir
Benih rumput "Regina" - sesuai untuk mengisi jurang rumput - 0,5 kg - Sasaran - -10%
RM36.36 RM40.40
Promosi berakhir
Campuran pembaikan dan peremajaan rumput - 1 kg - -10%
RM40.93 RM45.48
Promosi berakhir
Benih rumput "Regina" - sesuai untuk mengisi kekosongan rumput - 1 kg - Sasaran - -10%
RM53.31 RM59.24
Promosi berakhir
Mniszek Ultra 070EW - menghilangkan rumpai dan akar - Substral - 500 ml - -10%
RM88.72 RM98.58
Promosi berakhir
Campuran pembaikan dan peremajaan rumput - 5 kg - -10%
RM173.01 RM192.24
Promosi berakhir
Turfgrass "Regina" - sesuai untuk mengisi kekosongan rumput - 5 kg - Sasaran - -10%
RM210.22 RM233.59
Promosi berakhir
Rumput yang menebal sendiri - untuk pembaikan rumput dan pengisian jurang - 3 kg - -10%
RM240.79 RM267.54
Promosi berakhir