• RM700.00 Untuk memenuhi syarat untuk penghantaran percuma
    anda perlu membuat tempahan minimum

Piring dan dulang lilin dan pasu

Kategori piring dan dulang lilin dan pasu merangkumi semua aksesori ini yang akan menghiasi batu nisan dan kubur, tetapi - pertama dan terpenting - mereka akan melindunginya dari kotoran dan kerosakan. Stearin yang menetes dari lilin sukar dikeluarkan tanpa menggosok dan mungkin menggaru batu. Ini paling penting untuk batu nisan teraso. Piring dan dulang yang elegan dalam pelbagai warna dan bentuk akan membebaskan anda dari kubur pembersih yang rumit dari stearin dan lilin kering.

Dengan ini kami menawarkan produk yang dihantar oleh jenama terkenal yang mendapat kepercayaan Pelanggan kami. Itulah sebabnya anda akan menemui pelbagai jenis piring lilin dari Lamela dalam pelbagai pilihan kami. Mereka diperbuat daripada plastik tahan lama dan oleh itu tahan cuaca, tidak pecah atau cacat apabila terdedah kepada suhu tinggi. Anda boleh memilih, sebagai contoh, periuk oval 40 atau 44-cm yang akan menampung beberapa lilin peringatan bersaiz sederhana.

Kami menjemput anda untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pelbagai piring dan dulang lilin dan pasu. Produk kelas premium ini boleh didapati dengan segera di kedai dalam talian kami - anda hanya perlu menambahkannya ke keranjang belanja maya. Jimat wang dengan kami berkat harga yang berpatutan!

There are no products in this section