• 1,200.00 kn Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Posude od kaktusa

Posude sa kaktusom bitan su pribor u svakom sočnom arsenalu ljubavnika. Kontejneri za biljke ponuđeni u ovoj potkategoriji ne samo da naglašavaju ljepotu vaših biljaka, već će im pružiti i optimalne uvjete za razvoj i vegetaciju zahvaljujući obliku i posebnim značajkama.

Izdržljive, čvrste posude od kaktusa renomiranih poljskih proizvođača, izrađene od vrhunske plastike, očekuju vas u našoj trgovini. Preporučujemo, između ostalog, lonac s kaktusom od trešnje crvene crvene boje tvrtke Form-Plastic koji će primiti nekoliko manjih biljaka i na taj način omogućiti stvaranje svoje jedinstvene kompozicije. Ako vam treba veći spremnik, savijač kaktusa površine 31,6 cm iz Prosperplasta stoji na usluzi. Ovaj se proizvod prodaje s odgovarajućom tanjurom / ladicom. Ovaj plantaž također ima posebnu udubinu na dnu koja će vam omogućiti da zalijevate sukulente bez navlaženja tla. Na taj način ćete osigurati uvjete uzgoja biljaka slične onima s kojima se susreću u divljini. Ovo će se definitivno pokazati isplativom investicijom!

Pogledajte i ostale naše proizvode. Najbolje posude i sadnice za kaktuse i druge kućne biljke dobit ćete ovdje, na našem mrežnom vrtnom tržištu. Nudimo najbolje moguće cijene vrhunskih proizvoda. Ovdje nećete naći jeftini lonac napravljen od krhke plastike. Preporučujemo vam da iskoristite našu mogućnost besplatne dostave. Uštedjet ćete vrijeme i novac - nastavite i uvjerite se sami!