Rødbete - Opolski - båndet - Beta vulgaris var. Conditiva - frø

Gammel pris: 58.33 kr
43.75 kr
Du sparer: 14.58 kr (25%)
Kampanjen avsluttes 2020-04-05
Kampanjen avsluttes
Antall kjøpere: 24
008818
Utsolgt fra lager

Rødbete "Opolski" (Beta vulgaris var. Conditiva) - SEED TAPE - er et populært, bredt dyrket utvalg. Den produserer langstrakte sylindriske røtter med karminrødt kjøtt som har en delikat tekstur og utmerket smak. På grunn av sistnevnte er denne verdifulle varianten hovedsakelig beregnet på direkte forbruk. Det kan også lagres på lang sikt, som brukes til forberedelse av pottebeholder og fryset. Det smaker godt i supper, juice eller som tillegg til kalde og varme plater.

Å dyrke grønnsaker fra frøtape er veldig enkelt og reduserer innsatsen betydelig. Båndet er laget av bionedbrytbart materiale som nedbrytes i jorden uten skade på planter eller miljøet. Plasser båndene i jord i rader 30-40 cm fra hverandre, dekk med et lag med jord og vann rikelig. Frøene vil spire veldig raskt og jevnt. De er plassert på båndet som eliminerer behovet for å tynne plantene. "Opolski" rødbearbeidsbånd skal plantes i hagen fra april til slutten av juni. Røttene vil bli høstet 110 - 115 dager etter såmen.

Hver pakke inneholder 6 m frøtape med "Opolski" rødbeterfrø. Pakkeinformasjonen inneholder voksende instruksjoner og søndag.

  • Bruk: direkte forbruk; bevarer; frysing; langsiktig lagring
  • Høsttid: 110 - 115 dager etter såmen
  • Mengde: 6 m frøbånd

GardenSeedsMarket er en bedrift som har vært på blomstermarked allerede i over ti år. Fra begynnelsen av har vi hatt full fokus på den høyeste kvaliteten av våre produkter. I denne perioden har vi fått flere tusen fornøyde kunder fra hele verden. Frøene vi selger, kommer gjennom flere trinn av kvalitetskontrollen før de blir nøyaktig pakket og sendt. Våre varer er blitt belønnet med mange sertifikater og oppnår de høyeste standardene av EU landene. Våre ansatte er erfarne gartnere som gjerne svarer på alle dine spørsmål!

Hvor kommer frøene våre fra?

Alle frøene i vår butikk kommer fra de beste produsentene i den europeiske union. Takket være langt samarbeid har vi fått gode betingelser som gjør det mulig for oss å ha alltid ferske og nøyaktig undersøkte varer. På grunn av at vi kan gå glipp av formidlere , kan vi unngå gamle leveranser som ligger lenge i lageret, men også garanterer lavest mulig pris for produktene av den høyeste kvaliteten.

Kvalitetskontroll prosess

Alle frøene går gjennom 4-trinns kvalitetskontroll prosess.

DEN FØRSTE ETAPPEN dreier seg om å velge produsentene riktig, og å ha kontroll over dyrkingen , også denne delen som foregår utenlands. Planter er sjekket ikke bare i begynnelsen av veksten, men også i perioden av blomstring og befruktning. Det er viktig med romslig isolasjon i denne perioden, slik at vi har garantien av å få alle ønskelige morfologiske egenskapene av enkelte erter, som farge, høyde eller sort.

DEN ANDRE ETAPPEN dreier seg om å gjennomføre veldig nøyaktige undersøkelsene i laboratoriet. Takket være den høyest kvaliteten av utstyr som vi bruker, og høy utdannet ansatte, utfører våre leverandører over 30 000 kvalitetssjekk årlig. Hvis noen av frøene ikke møter kravene, skal de gå gjennom forskjellige teknologiske prosesser slik som tørking, rensing foredling, og da blir de undersøkt igjen.

DEN TREDJE ETAPPEN dreier seg om å plante frøene på kontrolltomter. På denne måten får vi presis informasjon om spiring som må våre beholdt på et viss nivå. Samtidig sjekkes det variete identitet av hver art.

DEN FJERDE ETAPPEN er gjennomført allerede i våre lager, og dreier seg om å velge bort frøene som har vært lagret på hyllene for altfor langt og erstatte disse med fersk parti. Hver pakke er merket med partinunmer og best før dato.

Alle de fire etappene lar oss bedømme at frøene vi selger, utfyller de høyeste kravene og går gjennom alle mulige kontroller helt uproblematisk.

Premier og utmerkelser

Frøene som vi selger, har blitt utmerket og belønnet mange ganger. Vi har fått mange gule medaljer og premier for høy kvalitet og innovasjon som vi bruker. Noen av de er: TOP INNOWACJA (Top Innovasjon) (juni 2015), ZŁOTY MEDAL MIĘDZYNARODOWYCH TARGÓW W POZNANIU (Gull medalje av Internasjonale Torg i Poznan) (2015), KONSUMENCKI LIDER JAKOŚCI ( Kundens pris - Lederen av Høy Kvalitet )(2014), ROLNIK – FARMER ROKU 2014. (Bonde - Gårdbruker 2014)

I tillegg ble vi utmerket to år på råd med IDEAŁ BIZNESU sertifikat.

Spiring

Vår oppmerksomhet er fokusert på å selge frømateriale bare av den høyeste kvaliteten. Men planter er levende vesner, og deres spiring er avhengig av mange faktorer slik som temperaturen, sort av jorda, fuktigheten og vanning, såing periode, gjødsling, bruk av plantevernmidler og atmosfæriske faktorer. Vi tilbyr hjelp med å samle nødvendige informasjoner om dyrking, men tar ikke ansvar for plantene hvis det ikke blir oppfylte de optimale vilkårene for plantens art.