• 19,900.00 din Да бисте се квалификовали за бесплатну доставу
    требате поставити минималну наруџбу од

Саксије од кактуса

Саксије кактуса основни су додаци у арсеналу сочних љубавника. Контејнери за биљке понуђени у овој подкатегорији не само да наглашавају лепоту ваших биљака, већ ће им пружити и оптималне услове за развој и вегетацију захваљујући облику и посебним карактеристикама.

Издржљиве, чврсте саксије кактуса реномираних пољских произвођача, произведене од врхунске пластике, очекују вас у нашој радњи. Препоручујемо, између осталог, лонац с кактусом од вишње 24,5 цм компаније Форм-Пластиц који ће примити неколико мањих биљака и на тај начин омогућити стварање своје јединствене композиције. Ако вам треба већи контејнер, саксија кактуса површине 31,6 цм из Просперпласта стоји на услузи. Овај производ се продаје са одговарајућим тањиром. Овај сејач такође има посебну удубину на дну која ће вам омогућити да залијевате сукуленте без навлажења тла. На тај начин ћете осигурати услове за раст биљака сличне онима са којима су суочени у дивљини. Ово ће се дефинитивно показати исплативом инвестицијом!

Погледајте и остале наше производе. Добићете најбоље саксије и саднице за кактусе и друге кућне биљке управо овде, на нашем велетржници у врту. Нудимо најбоље могуће цене за врхунске производе. Овде нећете наћи јефтини лонац направљен од крхке пластике. Препоручујемо вам да искористите нашу опцију бесплатне доставе. Уштедећете време и новац - наставите и уверите се сами!