Produs popular Acest produs a fost cumpărat ultima dată 12 acum o oră.
  • 700.00 leu Pentru a vă califica pentru transportul gratuit
    trebuie să plasați o comandă minimă

Salata verdeata "Marea Lacuri 118" - frunze verzi verde - 1200 de seminte - Lactuca sativa L. - semințe

Pretul vechi: 12.27 leu
9.20 leu
Discount: 3.07 leu (25%)
Promoția se încheie 2020-02-29
Promoția se încheie
008952
In stoc
+

Salata de gheata "Great Lakes 118" (Lactuca sativa) este o varietate verde inchis, verde, de varf, care ajunge la maturitate in aproximativ 80 de zile de la scroafa. În mod tradițional, culturile bogate sunt marca comercială a acestui cultivar. Salata verde "Great Lakes 118" se remarcă prin aspectul său excelent și de înaltă calitate. Produce capete foarte mari care pot cântări până la 1 - 1,2 kg. Ele au o formă atrăgătoare, rotunde, de culoare verde închis și constau din frunze dens ambalate, ușor încrețite și ondulate. Sunt crocante, suculente și au un gust delicat, ușor dulce. Această salată nu este numai delicioasă, ci conține și vitaminele A și C, precum și vitaminele B și numeroasele minerale.

Grătarul de gheață este cultivat atât de la scroafe directe, cât și de la răsaduri. Producția de semințe începe la începutul lunii martie sub acoperire, în timp ce semințele sunt semănate la sol începând cu luna aprilie până în iunie. Dacă doriți să aveți o cantitate constantă de capete proaspete de salată, semănați semințele la fiecare două până la trei săptămâni. Salata crește cel mai bine în solurile ușoare care sunt bogate în humus și nutrienți și sunt suficient de umede. Cultivarea ar trebui să aibă loc în spații de 35-40 x 35-40 cm. Primele capete delicioase și crocante pot fi recoltate la jumătatea lunii iunie deja.

Fiecare pachet conține 1 g de semințe de salată verde închisă "Great Lakes 118". Informațiile despre pachete conțin un ghid în creștere și data de însămânțare.

  • Greutate: 1 g
  • Utilizare: consum direct
  • Timp de recoltare: 80 de zile după scroafe, la mijlocul lunii iunie mai devreme
  • Forma de creștere: capete
  • Frunze: verde închis, ușor încrețită, frunze ondulate
  • Site: sol lumos, umid și bogat în nutrienți


Aproximativ 1200 de semințe (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - a fost în afaceri de mai bine de un deceniu și de la început am făcut ca calitatea produselor noastre să fie prioritatea principală. De-a lungul anilor am livrat cele mai bune produse de calitate pentru zeci de mii de clienți din întreaga lume. Satisfacția lor dovedește că am ales calea cea bună.

Toate semințele pe care le vindem fac obiectul unui control multi-nivel al controlului calității și numai după aceea sunt ambalate și expediate cu grijă. Produsele noastre au primit numeroase certificate și respectă cele mai înalte standarde ale Uniunii Europene. Angajații noștri sunt grădinari experimentați, care sunt mai mult decât fericiți să vă răspundă la fiecare întrebare.

De unde vin semințele noastre?

Toate semințele vândute în magazinul nostru provin de la cei mai buni producători din întreaga Uniune Europeană. Datorită unei colaborări de lungă durată cu aceștia, am reușit să dezvoltăm cele mai adecvate condiții de depozitare și expediere, garantând că veți primi întotdeauna loturi de semințe proaspete și atent testate. Excluderea intermediarilor din întregul proces nu numai că face posibilă evitarea trimiterii unor semințe depășite, care ar fi putut fi expuse prea mult pe un raft de depozit, dar și pentru cel mai atractiv preț pentru produsele de cea mai bună calitate.

Procesul de control al calității

Toate semințele noastre trebuie să treacă printr-un proces de control al calității în patru etape.

ETAPA ONE începe cu o selecție atentă a furnizorilor. Atunci când continuăm să controlam culturile lor, producătorii străini nu sunt excluși din procesul de control al calității. Plantele sunt verificate în fiecare etapă a dezvoltării lor: când încep să crească, în timpul înfloririi și când încep să poarte fructe (semințe). În acest stadiu, cel mai important lucru este să se asigure distanțarea corespunzătoare a plantelor. Datorită obținerii caracteristicilor morfologice dorite ale fiecărei specii sau varietății, cum ar fi culoarea, înălțimea și forma, poate fi asigurată.

ETAPA 2 cuprinde teste de verificare detaliată în condiții de laborator. Cu ajutorul echipamentului de înaltă calitate de către personalul înalt calificat, furnizorii noștri efectuează anual peste 30 000 de verificări de calitate. Semințele care nu îndeplinesc cerințele noastre sunt supuse proceselor tehnologice de rafinare, inclusiv uscarea, curățarea, modernizarea și testarea din nou.

ETAPA TREI începe cu însămânțarea semințelor în anumite parcele de control. În acest fel, obținem informații valoroase și exacte cu privire la germinarea lor, care trebuie menținute la un nivel adecvat. Simultan, identitatea varietală a fiecărei specii este verificată în această etapă.

ETAPA FOUR se desfășoară în depozitele noastre și constă în eliminarea semințelor depozitate prea mult timp pe rafturile noastre și înlocuirea acestora cu loturi noi. Fiecare pachet este ștampilat cu un număr unic de lot și, de asemenea, cu scroafă.

Toate cele patru etape combinate ne permit să afirmăm cu încredere că semințele pe care le livrăm respectă cele mai înalte standarde și au finalizat toate etapele de control necesare cu culori în zbor.

Premii și premii

Semințele pe care le vindem sunt recunoscute pe scară largă pentru calitatea lor și au câștigat multe premii. Semințele noastre au câștigat numeroase medalii de aur și distincții pentru calitatea lor înaltă. Lumea Florilor a fost, de asemenea, onorată pentru abordarea sa inovatoare.

Printre aceste premii au fost: INOVAȚIA TOP (iunie 2015), medalia de aur la târgul internațional POZNAN (2015), LEADERUL CALITĂȚII CONSUMATORULUI (2014), FARMARUL ANULUI (2014).

În plus, am obținut certificatul "IDEAL BUSINESS" timp de doi ani la rând.

Germinaţie

Ne angajăm să vindem numai semințele de cea mai înaltă calitate. Ținând cont de eforturile pe care le facem zilnic, vă rugăm să rețineți că plantele sunt organisme vii, iar germinarea și creșterea lor depind de mulți factori, cum ar fi temperatura, tipul de sol, umiditatea și frecvența cu care sunt udate, timpul și condițiile de însămânțare, utilizarea a îngrășămintelor și a agenților de protecție a plantelor (pesticide), precum și a condițiilor meteorologice și climatice. Oferim ajutor prin împărtășirea semănătorilor corecte și actualizate și a informațiilor în creștere, cu toate acestea, nu ne putem asuma nici o responsabilitate pentru plantele care nu au fost cultivate în condiții adecvate pentru speciile date.

Produse asemanatoare

-25%
16.94 leu 22.58 leu
Promoția se încheie
-25%
10.40 leu 13.86 leu
Promoția se încheie
-40%
16.60 leu 27.70 leu
Promoția se încheie
16.94 leu 22.58 leu
Promoția se încheie
-25%
10.11 leu 13.48 leu
Promoția se încheie
-25%
18.27 leu 24.37 leu
Promoția se încheie
16.94 leu 22.58 leu
Promoția se încheie