• £130.00 За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Семена от диви ягоди

В нашия онлайн магазин се предлагат семена от диви ягоди, малки, сладки и отлично вкусни плодове. Те съдържат много витамин С и минерали. Знаете ли, че благодарение на двата вида диви ягоди сега можем да се насладим на ягоди? Вие сте свободни да избирате от много различни сортове, които се различават най-вече по размер и цвят на плода. Всички семена от диви ягоди, предлагани в нашия магазин, се отличават с качеството си, тъй като те идват изключително от доказани доставчици.

Особено препоръчваме дивата ягода „Жълто чудо“, която по-рядко се яде от птиците заради необичайния цвят на плодовете. Тя ви помага да постигнете по-богати култури. Ако имате на разположение само балкон, висящата дива ягода „Атила” трябва да привлече вниманието ви, тъй като може да се отглежда в висящи контейнери. Също така принадлежи към най-ранните горски сортове ягоди.

Изберете семена от любимия си сорт диви ягоди и поставете вашето градинарско умение на теста. Ще получите висококачествени, вкусни и сладки плодове.