• $170.00 За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Семена от исоп

В нашия магазин ще намерите семена от исоп. Това растение има широк спектър от медицински цели. Семената в нашата оферта са с най-високо качество и с добра кълняемост, тъй като идват само от известни производители. Тя гарантира успешното отглеждане, при условие, разбира се, че се поддържат подходящи условия за отглеждане и се вземат подходящи мерки за грижа.

Ние предлагаме семена от исоп „Tricolor Trio”, които ви позволяват да отглеждате доста ниски, широко разпространени, гъсти растения с бели, сини или розови съцветия. Може да се отглежда на граници, в контейнери или саксии. Това растение е по-скоро чувствително към замръзване и няма да оцелее при ниските температури на нашата климатична зона. Ефективно и привлекателно ще декорирате вашата градина, балкон или тераса още през първата година на отглеждане. Също така ще ви помогне да се отървете от комарите, защото отблъсква много видове насекоми с аромата си.

Исоп е висок полухраст, който расте до 1 м височина. Тя е преди всичко лечебно растение. Той показва отхрачващо, анафоретично действие и спомага за излекуване на храносмилането и леко болки в гърлото. Той е силно възприет от горчивите субстанции - той се използва за ароматизиране на ликьори като Chartreuse, absint или vermouth. Сушени листа от исоп могат да се добавят като подправки към много ястия и сосове. Трябва да го прилагате умерено, тъй като може бързо да доминират вкуса.