Népszerű termék Ezt a terméket utoljára 20 órával ezelőtt vásárolták.
 • 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
  minimum
  értékben kell rendelnie

Törpe kínai aster - fajta keverék - 625 mag - Callistephus chinensis - magok

Régi ár: 1,400.91 Ft
840.91 Ft
Megtakarítás: 560.00 Ft (40%)
A promóció véget ér 2022-01-21
A promóció véget ér
Ezt terméket ennyien vásárolták meg: 234
003510
Készleten
+

Ez a szeretett és népszerű éves növény, ahogy a neve is mutatja, Kínából származik. Jelenleg több ezer fajta van, ezek többsége hibrid. A nagyobb átláthatóság érdekében különböző kategóriákba kellett osztani őket. A kínai asztereket egy adott jellemzőtől függően különböző csoportokra osztották. A magas őszirózsák magassága 60-70 cm, a közepes méretű fajták 30-50 cm magasak, a törpe pedig nem haladja meg a 15-30 cm-t. Figyelembe véve a virágtípust, megkülönböztethetjük a krizantém-virágokat, a bazsarózsa, a tűsziromot, a pompon-szerű, a csempe és a koronát.

Márciusban vagy közvetlenül áprilisban az Aster magokat egy melegágyba vetik. Május második felében a palántákat a kerti célhelyre ültették át. Ahhoz, hogy ezek a növények jól fejlődjenek, a napfényes, világos, védett helyeket kell választanunk, de az őszirózsák is részben árnyékos környezetben nőhetnek. Az ősszel komposztral megtermékenyített talaj ideális lesz a kínai astra számára. Tápanyagokkal ellátott, rendszeresen öntözött és gyomlott táplálékkal együtt július-október és sokáig melegebb körülmények között megfizet bennünket.

A törpe kínai őszirózsák elágazó szárakat termelnek. Teljesen kifejlesztett bozótos csomókat képeznek. A levelek hosszúkásak és világos zöldek, enyhén vágott élekkel. A pályázati szárak kettős virágzatúak, amelyek nem túl nagyok, de nagy számban vannak. A kínai őszirózsák színpalettája elfújhat. Fehér, elefántcsont, sárga, piros, rózsaszín és lila lehetnek különböző kombinációkban.

A formák és a színek bősége az univerzálisan használt növényt okozza. A bemutatott törpe aster magkeverék ideális esetben egy virágágyás elején fog működni, mint színes csíkok az utak mentén vagy gyepszegélyként. Az alacsony növekvő törpe növények a tartályokba, edényekbe és edényekbe is illeszkednek. Kis csokrokként hazavihetjük őket, mert a vágás után kitűnnek a tartósságukkal. Az üzletünkben kapható vetőmagkeverék minden kertet díszít.

A papírzacskó 0,5 g vetőmagot és további információkat tartalmaz a termesztésről.

 • Súly: 0,5 g
 • Magasság: 15-30 cm
 • Virágzás: július - október
 • Virág színe: fehér, elefántcsont, sárga, piros, rózsaszín, lila
 • Növényi forma: éves
 • Honlap: napos, világos, védett vagy részben árnyékos; rendszeresen megtermékenyített és öntözött talaj


Körülbelül 625 mag (+/- 20%)

GardenSeedsMarket egy a piacon több mint egy évtizede jelenlevő cég és a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére. Ezen időszak alatt több tízezer elégedett ügyfelet értünk el. Az általunk értékesített vetőmagok többlépcsős minőségellenőrzésen esnek át, mielőtt gondosan becsomagolják és elszállítják azokat. Ezek a termékek számos tanúsítvánnyal bírnak és megfelelnek az Európai Unió országai szabványinak. Munkatársaink tapasztalt kertészek, akik szívesen válaszolnak minden kérdésére!

Honnan származnak a vetőmagjaink?

Az áruházunkban értékesített minden mag az Európai Unió legjobb termelőitől származik. A hosszú távú együttműködésnek köszönhetően, megfelelő körülményeket dolgoztunk ki, amelyek lehetővé teszik számunkra a mindig friss és gondosan átvizsgált vetőmag tételek forgalmazását. A közvetítők kihagyása ebből az egész folyamatból nem csak azt teszi lehetővé számunkra, hogy elkerüljük a raktárak polcain hónapokig fekvő régi szállítmányokat, hanem garantálja a legalacsonyabb árat és a legmagasabb minőségű terméket.

A minőségellenőrzés folyamata

Minden vetőmag négyszintű minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül.

AZ ELSŐ SZAKASZ a termelők gondos kiválasztásán alapul, valamint növénytermesztésük ellenőrzésén, beleértve a külföldről származó növényeket is. A növények nem csak a növekedés kezdetén, hanem a virágzás és termésképződés közben is ellenőrizve vannak. Ebben a szakaszban fontos, a térbeli elszigetelés, aminek köszönhetően garanciával bírunk a fajok jövőbeni kívánt morfológiai jellemzőinek, például a szín magasság vagy a fajta alakulását.

A MÁSODIK SZAKASZ a nagyon alapos, laboratóriumi körülmények között elvégzett vizsgálatokon alapul. A legmagasabb színvonalú berendezéseknek és a magasan képzett személyzetnek köszönhetően, a beszállítóink évente több mint 30 000 minőségi elemzést végeznek. Ha a magok bármelyike nem felel meg a követelményeknek, azok olyan technológiai folyamatokon mennek át, mint a szárítás, tisztítás, finomítás, valamint az újbóli vizsgálat.

A HARMADIK SZAKASZ az ellenőrző parcellákon történő vetésen alapul. Ennek köszönhetően pontos információkat kapunk a csírázóképességükről, amit megfelelő magas szinten kell tartani. Ugyanekkor ebben a szakaszban ellenőrzik az egyes fajták fajtaazonosságát.

NEGYEDIK SZAKASZ már a raktárainkban történik és azon magok kiemelésén, friss tételekre cserélésén alapul, melyek túl hosszú ideje a hevernek a polcokon. Minden csomag rendelkezik megfelelő tételszámmal, és a vetés alkalmassági dátumával.

Ez a négy szakasz lehetővé teszi számunkra, hogy egyértelműen megállapítsuk, hogy az általunk értékesített magok megfelelnek a legmagasabb sztenderdeknek és minden lehetséges ellenőrzésen probléma nélkül átmennek.

Díjak és kitüntetések

Az általunk értékesített vetőmagokat több alkalommal értékelték és kitüntették. Több tucat arany érmet, valamint a magas minőségért és az alkalmazott innovációért nyertek elismeréseket. Néhány ezek közül: TOP INNPVÁCIÓ (2015. június), A POZNAŃ-i NEMZETKÖZI VÁSÁR ARANY ÉRME (2015.), FOGYASZTÓI MINŐSÉGI LEADER (2014.), 2014. ÉV MEZŐGAZDÁSZA – FARMERJA.

Ezen kívül egymás után két évben lettünk kitüntetve a BUSINES IDEAL tanúsítvánnyal.

Csíráztatás

Figyelmünket a legmagasabb minőségű vetőanyagok értékesítésére összpontosítjuk. Azonban a növények élő szervezetek, azok csírázása számos tényezőtől függ, olyanoktól, mint a hőmérséklet, a talaj fajtája, a nedvesség és az öntözés gyakorisága, a vetés ideje, a trágyázás, az alkalmazott növényvédő szerek és egyéb időjárási körülmények. Segítséget nyújtunk a termesztéssel kapcsolatos releváns információk összegyűjtésében, azonban nem vállalunk felelősséget a növényekért, ha az adott növényfajra vonatkozó feltételek nem teljesülnek.