• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Trädgårdsförvaring -lådor etc

Trädgårdskistor och lådor är praktiska och estetiska förvaringslösningar för föremål som kan behövas under avkoppling i trädgården och på en balkong. Låter intressant? Bläddra igenom vårt erbjudande! Du hittar inte så vackra kistor någon annanstans!

Om du är en lycklig ägare av rottingmöbler rekommenderar vi det 310-liters antracitgrå Boxe Rato-bröstet för trädgårdar, balkonger och terrasser, som kommer att komplettera ditt trädgårdsarrangemang. Den höga kapaciteten hos den modellen kommer att säkerställa tillräckligt med utrymme för förvaring av filtar, kuddar, mattor och andra tillbehör. Om du letar efter en mindre modell beställer du den 290-liters Boxe Rato Plus-lådan som är något mindre, men ändå extremt hållbar, rep- och skadoresistent. Även om behållarna som erbjuds här liknar naturlig rotting kräver de inga särskilda skötselåtgärder. Om du, av någon slump, föredrar minimalistisk design framför skarvimitation, köp 290-liters umbrunbrunt eller antracitgrått Boxe Board-bröst. Den släta ytan utan ornament gör den till ett perfekt komplement för varje trädgårdsarrangemang. Alla lådor som finns i vår butik är lätta, mobila och är utrustade med tätt stängande lock. Tack vare ventilationshålen i väggarna är de luftiga, men skyddar ändå innehållet från regnet effektivt. Materialen som våra produkter har tillverkats av är motståndskraftiga mot solljus, frost och deformeras inte eller bleknar exponerade för förändrade väderförhållanden. Glöm inte att en trädgårdskista är en investering i flera år!

Handla online med garanterad bästa kundupplevelse. Vi erbjuder hem- och trädgårdsartiklar och tillbehör som kommer från kända märken. Beställ korgar, containrar och trädgårdskister till överkomliga priser och spara ännu mer tack vare det gratis leveransalternativet. Missa inte den chansen!