Travna semena za cesto - Autostrada I - 5 kg -

37.83
016585
Na zalogi
+

Izbira semen trate "Autostrada I" za obcestne ceste, ki se tukaj prodajajo v pakiranjih s 5 kg, je sestava trdožive, hitro rastoče, zimsko odporne trave, ki je namenjena predvsem za pokrivanje cest. Vsebuje seme vrhunske kakovosti, kot so: trajnica, travnata trava, italijanska ržena trava, ržena trava Westerwold, rdeča semena (plazeča navada - Festuca rubra ssp. Rubra), ovčja semena in visoka fescue. Skrbno izmerjeni deleži danih sort vam omogočajo hitro gojenje, zdrave, sočno zelene gomolje.

Izbira semen trate "Autostrada I" za obcestne ceste izstopa z odlično prilagodljivostjo in strpnostjo do spreminjajočih se, vendar ne vedno ugodnih okoljskih razmer. Vse vrste, ki jih zajema, dobro obvladujejo neposredno sončno svetlobo in sušo. Odporni so tudi na onesnaževanje zraka in vode. Izbira trave, ki jo ponujamo v naši vrtni trgovini, priporočamo za gojenje ob obcestnih jarkih in medičah na avtocestah in hitrih poteh.

Vsak paket vsebuje 5 kg travnatega semena "Autostrada I" za obcestne površine. Datum sejanja je natisnjen na zadnji strani pakiranja.

  • Teža: 5 kg