• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Vase pentru Cactuși

Ghivecele Cactus sunt accesorii esențiale în arsenalul fiecărui iubitor suculent. Containerele de plante oferite în această subcategorie nu vor evidenția doar frumusețea plantelor dvs., ci le vor oferi și condiții optime de dezvoltare și vegetație, datorită formei și caracteristicilor speciale ale acestora.

Vă așteaptă vase de cactus rezistente, de la producători polonezi renumiți, fabricate din plastic de înaltă calitate, la magazinul nostru. Vă recomandăm, printre altele, vasul de cactus roșu-cireș de 24,5 cm de la Form-Plastic, care va găzdui mai multe plante mai mici, permițându-vă astfel să vă creați propria compoziție unică. Dacă aveți nevoie de un recipient mai mare, plantatorul de cactus „Terra” de 31,6 cm de la Prosperplast vă stă la dispoziție. Acest produs este vândut cu o farfurie / tavă potrivită. Această plantă are, de asemenea, o adâncitură specială în partea de jos, care vă va permite să udați suculentele fără a umezi solul. Astfel veți asigura plantelor dvs. condiții de creștere similare cu cele cu care se confruntă în sălbăticie. Aceasta se va dovedi cu siguranță a fi o investiție profitabilă!

Aruncați o privire mai atentă și asupra celorlalte produse noastre. Veți obține cele mai bune ghivece și plantatoare pentru cactuse și alte plante de casă chiar aici, pe piața noastră online de grădină. Oferim cele mai bune prețuri posibile pentru produsele de top. Nu veți găsi aici o oală ieftină din plastic fragil. Vă recomandăm să profitați de opțiunea noastră de livrare gratuită. Veți economisi timp și bani - continuați și vedeți-vă!