Вертикална башта

Вертикални врт који се састоји од цветајућег зида припада најлепшем украсу за дом, терасу или балкон који се могу замислити. Уштеда простора у комбинацији са изванредним визуелним ефектима само су два од многих својстава ове методе узгајања биљака. Најбоље идеје за вертикалне вртове ћете пронаћи у нашој онлине продавници. Погледајте само нашу понуду!

Без обзира на чињеницу, ако волите лончано цвеће или проводите слободно време узгајајући јестиве биљке, требаће вам сет висећих саксија са покретном подлогом за колица. Практичан, лаган и простран штанд омогућиће вам да узгајате биљке на пет нивоа! Опремљен је снажним кукама за саксије и широким полицама, идеалним за смештај великих балконских кутија. У комплету су и контејнери израђени од издржљиве пластике - бићете у прилици да успешно узгајате цвеће биљке са трајним изданцима, густим биљем и листовима поврћа у њима. Овај представљени сет висећих саксија погодан је за унутрашњу и спољашњу употребу - ни сунчева светлост, ни ниске температуре, ни киша неће наштетити. Такође бисте требали размотрити остале контејнере који би могли да се користе у постављању незаборавне вертикалне баште.

Висок квалитет по цени која је свима доступна - ово је цредо наше интернет продавнице. Добићемо вишенамјенске саксије и саднице за кућну и балконску употребу од познатих произвођача право до ваших врата. Постављање вертикалног врта код нас је једноставно. Уверите се и сами - ми вас љубазно охрабрујемо да сазнате више о нашој понуди!

Nema proizvoda u ovom odeljku