Вртне комоде и кутије

Вртне комоде и кутије су практична и естетска решења за чување предмета који би могли бити потребни за опуштање у башти и на балкону. Звучи занимљиво? Погледајте нашу понуду! Нећете наћи тако лепе комоде нигде другде!

Ако сте срећни власник намештаја од ратана, за вртове, балконе и терасе препоручујемо 310-литарску антрацитно сиву шкрињу Боке Рато која ће лепо употпунити вашу башту. Велики капацитет тог модела обезбедиће довољно простора за одлагање дека, јастука, простирки и осталог прибора. Ако тражите мањи модел, наручите кутију Боке Рато Плус од 290 литара која је нешто мања, а истовремено изузетно издржљива, отпорна на огреботине и оштећења. Иако су овде понуђени контејнери слични природном ратану, не захтевају посебне мере неге. Ако, којим случајем, више волите минималистички дизајн да бисте имитирали имитацију, купите 290-литарску јантарно смеђу или антрацит сиву шкрињу. Његова глатка површина без украса чини га савршеним додатком за сваки вртни распоред. Све кутије које су доступне у нашој трговини су лагане, покретне и опремљене су поклопцима који се добро затварају. Захваљујући отворима за вентилацију у зидовима они су прозрачни, а истовремено ефикасно штите садржај од кише. Материјали од којих су произведени наши производи отпорни су на сунчеву светлост, мраз и не деформишу се нити избледеју изложени променљивим временским условима. Не заборавите да је вртна шкриња годинама инвестиција!

Купујте на мрежи уз гаранцију о најбољем искуству купца. Нудимо кућне и баштенске потрепштине и прибор који долазе од познатих брендова. Наручите кошаре, контејнере и баштенске комоде по приступачним ценама и уштедите још више захваљујући бесплатној опцији доставе. Не пропустите ову прилику!

Отворена шкриња - Бок Брицк - 310л - антрацит - -10%
12,364.00 din 13,737.67 din
Промоција завршава
Nema na zalihama
-10%
12,364.00 din 13,737.67 din
Промоција завршава
Nema na zalihama