• 1,200.00 kn Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Vrtne škrinje i kutije

Vrtne škrinje i kutije praktična su i estetska rješenja za pohranu predmeta koji bi mogli biti potrebni tijekom opuštanja u vrtu i na balkonu. Zvuči zanimljivo? Pogledajte našu ponudu! Takve prekrasne škrinje nećete pronaći nigdje drugdje!

Ako ste sretni vlasnik namještaja od ratana, za vrtove, balkone i terase preporučujemo 310-litreni antracit sivi škrinja Boxe Rato koji će lijepo nadopuniti vaš vrtni raspored. Veliki kapacitet tog modela osigurat će dovoljno prostora za odlaganje deka, jastuka, prostirki i ostalog pribora. Ako tražite manji model, naručite 290-litarsku kutiju Boxe Rato Plus koja je nešto manja, a istovremeno izdržljiva, otporna na ogrebotine i oštećenja. Iako su ovdje ponuđeni spremnici slični prirodnom ratanu, ne zahtijevaju posebne mjere njege. Ako, kojim slučajem, preferirate minimalistički dizajn da biste imitirali imitaciju, kupite 290-litreni sanduk s jarko smeđom ili antracit sivom bojom. Njegova glatka površina bez ukrasa čini ga savršenim dodatkom za svaki vrtni raspored. Sve kutije dostupne u našoj trgovini su lagane, pokretne i opremljene su dobro zatvorenim poklopcima. Zahvaljujući ventilacijskim otvorima u zidovima oni su prozračni, a istovremeno učinkovito štite sadržaj od kiše. Materijali od kojih su proizvedeni naši proizvodi otporni su na sunčevu svjetlost, mraz i ne deformiraju se i ne blijede izloženi promjenjivim vremenskim uvjetima. Ne zaboravite da je vrtna škrinja već godinama investicija!

Kupujte putem interneta uz jamstvo najboljeg kupca. U ponudi imamo kućne i vrtne potrepštine i pribor koji dolaze od poznatih marki. Naručite košare, posude i vrtne komode po povoljnim cijenama i uštedite još više zahvaljujući mogućnosti besplatne dostave. Ne propustite tu priliku!

Škrinja za vrt, balkon ili terasu - „Boxe Rato Plus“ - 290 litara - umber - -10%
524.29 kn 582.55 kn
Promocija završava
Rasprodano
Škrinja na otvorenom - Kutija od opeke - 310l - antracit - -10%
727.29 kn 808.10 kn
Promocija završava
Rasprodano
-10%
727.29 kn 808.10 kn
Promocija završava
Rasprodano
Škrinja za vrt, balkon ili terasu - "Boxe Rato" - 310 litara - antracit siva - -10%
727.29 kn 808.10 kn
Promocija završava
Rasprodano
-10%
727.29 kn 808.10 kn
Promocija završava
Rasprodano
-10%
727.29 kn 808.10 kn
Promocija završava
Rasprodano