• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Vrtne skrinje in škatle

Vrtne skrinje in škatle so praktične in estetske rešitve za shranjevanje predmetov, ki bi jih potrebovali med sprostitvijo na vrtu in na balkonu. Sliši se zanimivo? Prelistajte našo ponudbo! Tako lepih skrinj ne boste našli nikjer drugje!

Če ste srečni lastnik pohištva iz ratana, priporočamo 310-litrski antracitno siv kovček Boxe Rato za vrtove, balkone in terase, ki bodo lepo dopolnili vašo vrtno ureditev. Velika zmogljivost tega modela bo zagotovila dovolj prostora za shranjevanje odej, blazin, predpražnikov in drugih dodatkov. Če iščete manjši model, naročite 290-litrsko škatlo Boxe Rato Plus, ki je nekoliko manjša, a hkrati izjemno trpežna, odporna na praske in poškodbe. Čeprav posode, ponujene tukaj, spominjajo na naravni ratana, ne potrebujejo posebnih ukrepov za nego. Če ste po naključju raje minimalistični dizajn, da bi posnemali imitacijo, kupite 290-litrski umber rjava ali antracitna siva skrinja Boxe Board. Njegova gladka površina brez okrasnih je odlično dopolnilo za vsako ureditev vrta. Vse škatle, ki so na voljo v naši trgovini, so lahke, mobilne in opremljene s tesno zapirajočimi pokrovi. Zahvaljujoč prezračevalnim odprtinam v stenah so zračne, hkrati pa učinkovito zaščitijo vsebino pred dežjem. Materiali, iz katerih so izdelani naši izdelki, so odporni proti sončni svetlobi, zmrzali in se ne deformirajo, niti ne zbledijo in so izpostavljeni spremenljivim vremenskim vplivom. Ne pozabite, da je vrtna skrinja naložba že leta!

Nakupujte prek spleta z najboljšo garancijo za stranke. Nudimo pripomočke za dom in vrt in pripomočke, ki prihajajo od priznanih blagovnih znamk. Košare, posode in vrtne skrinje naročite po dostopnih cenah in prihranite še več, zahvaljujoč možnosti brezplačne dostave. Ne zamudite te priložnosti!