Wellingtons

Wellingtons er en kjent type vernesko. Ingen trenger å være overbevist om sin praktiske, funksjonelle rolle. Denne delen omfatter sko og støvler av høy kvalitet til å jobbe ute. Ulike farger og stiler lar deg finne produktet fra drømmene dine.

Hagesko med høye overdel egner seg spesielt godt til høster og vintre, men du kan bruke dem hele året. Gummi wellingtons bør være ditt første valg når du arbeider i regn, gjørme og alle steder der du blir utsatt for flekker og skitt. Når du velger denne typen fottøy, må du sørge for at den har tykke, sklisikre såler. Materialet spiller en stor rolle i den forbindelse. Det må være holdbart, men likevel fleksibelt og passe føttene godt. Det er modeller produsert av PVC og EVA - uten tvil de beste materialene - tilgjengelig i vår butikk. Det andre alternativet er filtstøvler med gummisåle, eller velvære-isolerte med naturlig filt. De holder føttene varme mye bedre enn de vanlige wellingtons. De har såler med dype trinn som gir godt grep og trekkraft. Disse vanntette støvlene beskytter også føttene mot væsker, smuss og kulde. De er også behagelige for føttene. Et alternativ for dette fottøyet er dame- og ungdommens Luna wellingtons med avtakbar isolasjon. Dette lar deg justere dem etter værforholdene. Myk isolasjon kan vaskes i vaskemaskiner.

De vanntette, komfortable, trygge og solide filtskoene med gummisåle vil komplettere arbeidstøyet ditt. De passer perfekt til hagearbeid og gårdsarbeid eller for turer i skogen.

Et par gode sko eller støvler til utendørs arbeid er utstyret du trenger, så ikke nøl lenge før du kjøper det. Butikken vår tilbyr et bredt utvalg av forskjellige velvære-modeller, inkludert de isolerte. Bestill praktisk fra lenestolen din, og la oss gjøre resten. Bla gjennom sortimentet vårt, pryder og forbedrer hagen din takket være hundrevis av produktene våre!