• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Wellingtons

Wellingtons so dobro znana vrsta zaščitne obutve. Nikogar ni treba prepričati o njihovi praktični, funkcionalni vlogi. Ta razdelek zajema visoko kakovostne čevlje in škornje za delo zunaj. Različne barve in slogi vam omogočajo, da najdete izdelek svojih sanj.

Vrtni čevlji z visokim zgornjim delom so še posebej primerni za jesen in zimo, lahko pa jih nosite celo leto. Gumijasti wellingtoni naj bodo vaša prva izbira za delo v dežju, blatu in vseh krajih, kjer ste izpostavljeni madežem in umazaniji. Ko izbirate tovrstno obutev, pazite, da ima debele nedrseče podplate. Pri tem ima gradivo pomembno vlogo. Biti mora trpežna, a hkrati prilagodljiva in dobro prilegati stopalom. V naši trgovini so na voljo modeli iz PVC in EVA - verjetno najboljši materiali. Druga možnost so gumijasti čevlji iz klobučevine ali wellingtoni, izolirani z naravnim filcem. Stopala vam ogrejejo veliko bolje kot navadni wellingtoni. Imajo podplate z globokimi tekalnimi plastmi, ki ponujajo dober oprijem in oprijem. Ti nepremočljivi škornji ščitijo tudi noge pred tekočinami, umazanijo in mrazom. Udobni so tudi za stopala. Alternativa tej obutvi so dresniki Luna za otroke in mladino s snemljivo izolacijo. To vam omogoča, da jih prilagodite vremenskim razmeram. Mehka izolacija se lahko opere v pralnih strojih.

Vodoodporni, udobni, varni in trdni wellingtoni in gumijasti čevlji bodo dopolnili vašo delovno oblačilo. So popolnoma primerni za vrtnarska in kmečka opravila ali sprehod po gozdu.

Par dobrih čevljev ali škornjev za zunanja dela je oprema, ki jo potrebujete, zato pred nakupom ne odlašajte dolgo. Naša trgovina ponuja širok izbor različnih modelov wellingtonov, vključno z izoliranimi. Naročite se priročno iz svojega naslanjača in nam omogočite ostalo. Prelistajte naš asortiman, okrasite in izboljšajte svoj vrt zahvaljujoč stotinam naših izdelkov!