• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Gummistövlar

Wellingtons är en välkänd typ av skyddande skor. Ingen behöver bli övertygad om sin praktiska, funktionella roll. Detta avsnitt omfattar skor och stövlar av hög kvalitet för att arbeta utomhus. Olika färger och stilar gör att du kan hitta dina drömmar.

Trädgårdsskor med höga överdelar är särskilt lämpade för höstar och vintrar, men du kan bära dem hela året. Gummi wellingtons bör vara ditt första val när du arbetar i regn, lera och alla platser där du utsätts för fläckar och smuts. När du väljer den här typen av skor ska du se till att det har tjocka, halkfria sulor. Materialet spelar en viktig roll i detta avseende. Den måste vara hållbar, men ändå flexibel och passa fötterna väl. Det finns modeller tillverkade av PVC och EVA - utan tvekan de bästa materialen - som finns i vår butik. Gummisolade filtkängor eller wellingtons isolerade med naturlig filt är det andra alternativet. De håller dina fötter varma mycket bättre än vanliga wellingtons. De har sulor med djupa slitbanor som erbjuder bra grepp och dragkraft. Dessa vattentäta stövlar skyddar också fötterna från vätskor, smuts och kyla. De är också bekväma för fötterna. Ett alternativ för denna skor är dam- och ungdomars Luna-wellingtons med avtagbar isolering. Detta gör att du kan justera dem efter väderförhållandena. Mjuk isolering kan tvättas i tvättmaskiner.

De vattentäta, bekväma, säkra och robusta wellingtons och gummisolade filtkängor kompletterar dina arbetskläder. De passar perfekt för trädgårdsarbete och gårdsarbete eller för en promenad i skogen.

Ett par bra skor eller stövlar för utomhusarbete är den utrustning du behöver, så tveka inte länge innan du köper den. Vår butik erbjuder ett brett urval av olika wellingtons modeller, inklusive de isolerade. Beställ bekvämt från din fåtölj och låt oss göra resten. Bläddra igenom vårt sortiment, pryd och förbättra din trädgård tack vare hundratals av våra produkter!

Grand Black herrskor - storlek 41 - -10%
140.42 kr 156.03 kr
Kampanjen slutar
Grand Black mäns wellingtons - storlek 42 - -10%
163.42 kr 181.58 kr
Kampanjen slutar
Grand Black mäns wellingtons - storlek 43 - -10%
163.42 kr 181.58 kr
Kampanjen slutar
Grand Black mäns wellingtons - storlek 44 - -10%
163.42 kr 181.58 kr
Kampanjen slutar
Grand olivgrön herrgummi wellingtons - storlek 41 - -10%
234.47 kr 260.53 kr
Kampanjen slutar
Grand olivgrön herrgummi wellingtons - storlek 44 - -10%
234.47 kr 260.53 kr
Kampanjen slutar
Lätt skumisolerade mäns wellingtons Filcok - svart galoshes storlek 41 - -10%
340.92 kr 378.82 kr
Kampanjen slutar