• $110.00 Για να δικαιούστε δωρεάν αποστολή
    πρέπει να τοποθετήσετε μια ελάχιστη παραγγελία
-25%

BIO - Μπρόκολο - πιστοποιημένοι βιολογικοί σπόροι - 300 σπόροι - Brassica oleracea convar. Botrytis

Παλιά τιμή: $3.58
$2.69
Κερδίζετε: $0.89 (25%)
Η προώθηση τελειώνει 2019-10-19
Η προώθηση τελειώνει
003911
Σε απόθεμα
+

Η κηπουρική καλλιέργεια του broccolis φέρνει μεγάλη ικανοποίηση - ανήκουν στα πιο υγιεινά και πιο γευστικά φυτά λαχανικών. Οι πιστοποιημένοι βιολογικοί σπόροι θα σας επιτρέψουν να συγκομίζετε καλλιέργειες υψηλής ποιότητας!

Προσφέρουμε μια δημοφιλής και πολύτιμη ποικιλία πρώιμης μπρόκολο "Calabrese Natalino", η οποία παράγει συμπαγή μεσαίου μεγέθους μεγάλα κύματα και πολλές πλευρές. Η ποικιλία αυτή ξεχωρίζει με μεγάλη υγεία, υψηλή παραγωγικότητα και εξαιρετική γεύση. Τα φιλέτα του Broccoli μπορούν να καταναλωθούν απευθείας μετά τη συγκομιδή, μαγειρεμένα ή στον ατμό.

Οι σπόροι μπρόκολου BIO θα πρέπει να σπαρθούν τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο υπό κάλυψη ή στο σπίτι. Τα σφραγισμένα φυτά μεταμοσχεύονται σε αυλάκια κατά το δεύτερο εξάμηνο του Μαΐου. Πρέπει να επιλέξουμε ηλιόλουστες τοποθεσίες. Προκειμένου τα φυτά να αναπτυχθούν σωστά, το έδαφος πρέπει να είναι εύφορο και υγρό, με ουδέτερη ή ελαφρώς αλκαλική αντίδραση. Τα ελαφρά και όξινα εδάφη θα πρέπει να αποφεύγονται.

Μια συσκευασία περιέχει 1 γραμμάριο σπόρων. Οι πληροφορίες για τα πακέτα περιλαμβάνουν την ημερομηνία σποράς και τις οδηγίες καλλιέργειας.

  • Βάρος: 1 g
  • Χρήση: άμεση κατανάλωση - μαγειρευμένη ή ατμισμένη
  • Τοποθεσία: ηλιόλουστο; γόνιμο, υγρό χώμα με ουδέτερη ή ελαφρώς όξινη αντίδραση


Περίπου 300 σπόροι (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από μία δεκαετία και από την αρχή έχουμε καταστήσει την ποιότητα των προϊόντων μας κορυφαία προτεραιότητα. Καθ 'όλη τη διάρκεια των χρόνων έχουμε παραδώσει τα προϊόντα καλύτερης ποιότητας σε δεκάδες χιλιάδες πελάτες από όλο τον κόσμο. Η ικανοποίησή τους αποδεικνύει ότι είχαμε επιλέξει τον σωστό δρόμο.

Όλοι οι σπόροι που πωλούμε υπόκεινται σε ελέγχους ελέγχου πολλαπλών επιπέδων και μόνο τότε συσκευάζονται και αποστέλλονται προσεκτικά. Τα προϊόντα μας έχουν λάβει πολλά πιστοποιητικά και συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι εργαζόμενοι μας είναι έμπειροι κηπουροί που είναι ευτυχείς να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση.

Από πού προέρχονται οι σπόροι μας;

Όλοι οι σπόροι που πωλούνται στο κατάστημά μας προέρχονται από τους καλύτερους παραγωγούς από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Χάρη σε μια μακροχρόνια συνεργασία μαζί τους, καταφέραμε να αναπτύξουμε τις καταλληλότερες συνθήκες αποθήκευσης και αποστολής, εξασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε πάντα φρέσκα και προσεκτικά δοκιμασμένα παρτίδες σπόρων. Ο αποκλεισμός των μεσάζοντων από την όλη διαδικασία όχι μόνο μας επιτρέπει να αποφύγουμε την αποστολή ενημερωμένων σπόρων που θα μπορούσαν να βρεθούν πολύ καιρό σε ένα ράφι αποθήκης, αλλά και την πιο ελκυστική τιμή για προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η διαδικασία ελέγχου ποιότητας

Όλοι οι σπόροι μας πρέπει να περάσουν μια διαδικασία ελέγχου ποιότητας τεσσάρων σταδίων.

Το πρώτο στάδιο ξεκινά με προσεκτική επιλογή των προμηθευτών. Από ό, τι προχωρούμε στον έλεγχο των καλλιεργειών τους, οι ξένοι παραγωγοί δεν αποκλείονται από τη διαδικασία ελέγχου ποιότητας. Τα φυτά ελέγχονται σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους: όταν αρχίζουν να αναπτύσσονται, κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας και όταν αρχίζουν να φέρονται καρποί (σπόροι). Σε αυτό το στάδιο, το πιο σημαντικό είναι να εξασφαλιστεί η σωστή απόσταση των φυτών. Χάρη σε αυτό μπορεί να εξασφαλιστεί η επίτευξη των επιθυμητών μορφολογικών χαρακτηριστικών κάθε συγκεκριμένου είδους ή ποικιλίας, όπως το χρώμα, το ύψος και το σχήμα.

Το δεύτερο στάδιο αποτελείται από λεπτομερείς δοκιμές επαλήθευσης σε εργαστηριακές συνθήκες. Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής ποιότητας από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, οι προμηθευτές μας εκτελούν περισσότερους από 30 000 ελέγχους ποιότητας ετησίως. Οι σπόροι που δεν πληρούν τις απαιτήσεις μας υπόκεινται σε τεχνολογικές διεργασίες καθαρισμού, συμπεριλαμβανομένης της ξήρανσης, καθαρισμού, αναβάθμισης και δοκιμής.

Το τρίτο στάδιο ξεκινά με σπορά σπόρων σε επιλεγμένα σημεία ελέγχου. Με αυτό τον τρόπο αποκτάμε πολύτιμες και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τη βλάστησή τους που πρέπει να διατηρηθούν σε κατάλληλο επίπεδο. Ταυτόχρονα, η ταυτότητα της ποικιλίας κάθε είδους ελέγχεται σε αυτό το στάδιο.

Το τέταρτο στάδιο πραγματοποιείται στις αποθήκες μας και αποτελείται από την εξάλειψη των σπόρων που έχουν αποθηκευτεί για πάρα πολύ καιρό στα ράφια μας και την αντικατάστασή τους με νέες παρτίδες. Κάθε πακέτο είναι σφραγισμένο με ένα μοναδικό αριθμό παρτίδας και επίσης με το χοιρομέρι κατά ημερομηνία.

Και οι τέσσερις βαθμίδες μας επιτρέπουν να δηλώσουμε με σιγουριά ότι οι σπόροι που παραδίδουμε συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα και έχουν ολοκληρώσει όλα τα απαιτούμενα στάδια ελέγχου με πτητικά χρώματα.

Βραβεία και βραβεία

Οι σπόροι που πωλούμε αναγνωρίζονται ευρέως για την ποιότητά τους και έχουν κερδίσει πολλά βραβεία. Οι σπόροι μας κέρδισαν πολλά χρυσά μετάλλια και διακρίσεις για την υψηλή τους ποιότητα. Ο κόσμος των λουλουδιών τιμήθηκε επίσης για την καινοτόμο προσέγγισή του.

Μεταξύ αυτών των βραβείων υπήρξαν: TOP INNOVATION (Ιούνιος 2015), ΧΡΥΣΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ POZNAN (2015), LEADER ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (2014), ΓΕΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ (2014).

Επιπλέον, μας έχει απονεμηθεί το πιστοποιητικό "IDEAL BUSINESS" για δύο συνεχόμενα χρόνια.

Βλάστηση

Δεσμευόμαστε να πουλάμε μόνο σπόρους υψηλής ποιότητας. Λαμβάνοντας υπόψη τις προσπάθειες που καταβάλλουμε καθημερινά, σημειώστε ότι τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί και η βλάστηση και η ανάπτυξή τους εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η θερμοκρασία, ο τύπος εδάφους, η υγρασία και η συχνότητα με την οποία ποτίζονται, ο χρόνος και οι συνθήκες σποράς, η χρήση των λιπασμάτων και των φυτοπροστατευτικών παραγόντων (φυτοφάρμακα), καθώς και τις καιρικές και κλιματικές συνθήκες. Παρέχουμε βοήθεια, μοιράζοντας την ακριβή και επικαιροποιημένη σπορά και αυξανόμενες πληροφορίες, ωστόσο δεν μπορούμε να αναλάβουμε καμία ευθύνη για τα φυτά που δεν καλλιεργήθηκαν σε συνθήκες κατάλληλες για συγκεκριμένα είδη.

Σχετικά προϊόντα

-25%
$3.92 $5.23
Η προώθηση τελειώνει
$3.24 $4.32
Η προώθηση τελειώνει
-25%
$3.92 $5.23
Η προώθηση τελειώνει
$2.75 $3.67
Η προώθηση τελειώνει
$3.92 $5.23
Η προώθηση τελειώνει
$1.76 $2.35
Η προώθηση τελειώνει
$3.92 $5.23
Η προώθηση τελειώνει
$3.92 $5.23
Η προώθηση τελειώνει
-25%
$2.78 $3.70
Η προώθηση τελειώνει