• $110.00 Για να δικαιούστε δωρεάν αποστολή
    πρέπει να τοποθετήσετε μια ελάχιστη παραγγελία

Υποκατηγορίες

Φίλτρα προϊόντων

Cena
$  –  $
  • $3
  • $4

Nepeta, seeds seeds

Σπόροι του φυτού, ένα φυτό που προσελκύει γάτες και έντομα, αλλά όχι όλα αυτά, με το άρωμα των ανθών του, είναι επίσης διαθέσιμα στο κατάστημά μας. Μεταξύ άλλων, προσφέρουμε σπόρους της ειδικής ποικιλίας catmint που απωθεί τα κουνούπια! Αυτά τα ενδιαφέροντα φυτά είναι ιδανικά για την πλήρωση των παρτέριδων, των βραχόκηπων, των τοίχων, των επιχωμάτων ή για την καλλιέργεια σε γλάστρες. Συνιστάται να σπάζετε τους σπόρους του γαρίφαλου σε συχνές περιοχές για να απολαύσετε το άρωμά τους και την ελευθερία τους από τα έντομα που γκρίνιαζαν. Αν έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες όπως μύγες ή κατσαρίδες που επιτίθενται στο σπίτι σας, μερικές γλάστρες με ράφι τοποθετημένες στις γωνίες θα πρέπει να απωθούν αποτελεσματικά αυτά τα παράσιτα.

Συνιστούμε την ποικιλία "Pink Cat" που σχηματίζει ταξιανθίες αποτελούμενες από ροζ λουλούδια που αποπνέουν ευχάριστο ευχάριστο άρωμα. Αυτό το φυτό αναπτύσσει μια συμπαγή, μάλλον χαμηλή συνήθεια και αρχίζει να ανθίζει το τέλος της άνοιξης για να τελειώσει μόνο στις αρχές του φθινοπώρου. Σίγουρα ότι οι σπόροι του ήδη αναφερθέντος κουνουπιέρου που απορρίπτει το κουνουπιέρικο θα τραβούσαν επίσης το ενδιαφέρον σας. Αυτή η συγκεκριμένη ποικιλία φέρει ταξιανθίες χτισμένες από μπλε-ιώδη αρωματικά λουλούδια. Εκτός από τη διακοσμητική εφαρμογή του, το κουνέλι χρησιμοποιείται επίσης στη φυτική, φυσική ιατρική.

Όλοι οι σπόροι των αποθεμάτων που προσφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και παρουσιάζουν καλή ικανότητα βλάστησης, επειδή προέρχονται μόνο από αποδεδειγμένους παραγωγούς. Εάν δυσκολεύεστε να το πιστέψετε, ετοιμάστε λίγο χώρο στον κήπο σας, σπείρετε τους σπόρους και ελέγξτε τις. Το κόντρωμα είναι ένα φυτό που μπορεί εύκολα να ληφθεί μέριμνα και δεν θα πρέπει να παρουσιάζει προβλήματα ακόμα και σε λιγότερο έμπειρους κηπουρούς.

$3.00 $2.25
Το αιθέριο έλαιο είναι ένα πολυετές φυτό που αναπτύσσεται σε ύψος 50 εκατοστών. Τα όμορφα λουλούδια του εμφανίζονται από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο Το...
Σε απόθεμα
+
Η προώθηση τελειώνει