• 149.00 Για να δικαιούστε δωρεάν αποστολή
    πρέπει να τοποθετήσετε μια ελάχιστη παραγγελία

Υποκατηγορίες

Φίλτρα προϊόντων

Τιμή

Kale Seeds

Παραγγείλετε σπόρους kale ακόμα σήμερα! Αυτό το υποτιμημένο λαχανικό από την οικογένεια λάχανου πρέπει να εμφανιστεί στον κήπο σας. Βρώσιμα μέρη αυτού του φυτού είναι τα φύλλα που είναι μια πλούσια πηγή πολύτιμων βιταμινών, ιδιαίτερα C, B1, B2, K και E, καθώς και ορυκτά όπως το kalium, ο φώσφορος και ο σίδηρος. Ακόμη και μικρά παιδιά μπορούν να φάνε κανιές, καθώς δεν περιέχουν οξόλες και είναι εύπεπτες. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές διαφορετικές ποικιλίες kale. Συστήνουμε ιδιαίτερα την ποικιλία "Scarlet" με κόκκινα φύλλα, του οποίου το χρώμα αποκτά ένταση μετά τους παγετούς. Και αν προτιμάτε το παραδοσιακό, πράσινο καλαμπόκι, πηγαίνετε για τους σπόρους "Νάνος Πράσινος Καμπυλωμένος".

Τα σγουρά φύλλα καρέ χρησιμοποιούνται κυρίως για γαρνίρισμα πιάτων, αλλά αξίζουν τη θέση τους σε σούπες, καθώς και χορτοφαγικά και βέγκαν πιάτα. Αυτό το πολύτιμο φυτό σας επιτρέπει να προετοιμάσετε νόστιμα και υγιή τραγανά τραγανά. Το Kale δεν δημιουργεί πολλά προβλήματα στην καλλιέργεια, απαιτεί μόνο κάποιο μέρος του χρόνου, θέλησης και δέσμευσής σας. Αναπτύσσεται το καλαμπόκι για τη συγκομιδή αργά το φθινόπωρο, όταν εμφανίζονται οι πρώτοι παγετοί. Οι χαμηλές θερμοκρασίες επηρεάζουν θετικά τη γεύση του φυλλώματος. Το φθινόπωρο του kale εμπλουτίζει τη διατροφή μας για το χειμώνα, όταν πρέπει να αγωνιστούμε με ελλείμματα από φρέσκα λαχανικά.

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, οι σπόροι του είναι διαθέσιμοι στο κατάστημά μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Είναι υψηλής ποιότητας και παρουσιάζουν καλή βλαστητικότητα, δεδομένου ότι προέρχονται μόνο από αποδεδειγμένους προμηθευτές. Μην χάσετε χρόνο και παραγγείλετε τον σπόρο της ποικιλίας της επιλογής σας, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την απίστευτη γεύση του φρούτου στα τέλη του φθινοπώρου.

2.43 3.87
Η προώθηση τελειώνει
-25%
2.43 3.24
Η προώθηση τελειώνει
4.12 5.49
Η προώθηση τελειώνει
4.12 5.49
Η προώθηση τελειώνει
-25%
6.32 8.43
Η προώθηση τελειώνει