• 149.00 Για να δικαιούστε δωρεάν αποστολή
    πρέπει να τοποθετήσετε μια ελάχιστη παραγγελία

Canisters

Τα κανίστια από χοντρό πλαστικό είναι απλά αδιαπέραστα σε κάθε νοικοκυριό. Τα ανθεκτικά και ευρύχωρα δοχεία είναι ιδανικά για τη μεταφορά νερού, καυσίμων και άλλων υγρών. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από κάνιστρα πολλαπλών χρήσεων διαφόρων μεγεθών σε αυτό το τμήμα. Ελέγξτε πόσα θα εξοικονομήσετε χάρη στις ανταγωνιστικές τιμές μας.

Εάν η λήψη νερού στον κήπο ή την κατανομή αποτύχει τακτικά, εξοπλίστε τον εαυτό σας με ένα δοχείο νερού 20 λίτρων, ένα στερεό, σφιχτό και εύχρηστο εξάρτημα. Χάρη σε αυτό μπορείτε να μεταφέρετε νερό για τα φυτά και να πίνετε, επίσης, επειδή έχει κατασκευαστεί από πλαστικό επιτρέπεται για επαφή με τρόφιμα. Μάθετε περισσότερα για άλλα προϊόντα από αυτήν την ενότητα. Όλα τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας.

Αγοράστε online χωρίς να μετακομίσετε από την αγαπημένη σας πολυθρόνα. Εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και ενέργεια - θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τη φροντίδα του κήπου σας και της κατανομής στο κατάστημά μας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσφορά μας και επωφεληθείτε από την επιλογή δωρεάν παράδοσης στο σπίτι. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!