• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Vizeskannák

A vastag műanyag kannák minden háztartásban egyszerűen nélkülözhetetlenek. A tartós és tágas tartályok kiválóan alkalmasak víz, üzemanyag és egyéb folyadékok szállítására. Ebben a részben széles választékban van a különféle méretű többcélú tartályok. Nézze meg, mennyit fog megtakarítani versenyképes árainknak köszönhetően.

Ha a kerti vízbevitel vagy az allokáció rendszeresen meghiúsul, szereljen fel egy 20 literes víztartályt, amely szilárd, szoros és praktikus kiegészítő. Ennek köszönhetően vizet is szállíthat növényekhez és iváshoz, mert az műanyagból készül, amely megengedett az élelmiszerekkel való érintkezéshez. További információ erről a szakaszról a többi termékről. Minden termékünk kiváló minőségű.

Vásároljon online anélkül, hogy költözne kedvenc foteléből. Takarítson meg időt, pénzt és energiát - mindent megtalál, amire szüksége van a kertjének gondozásához és az elosztási lehetőségekhez a kerti boltban. Tudjon meg többet a kínálatunkról és vegye igénybe az ingyenes házhozszállítás lehetőséget. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!