• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Bussen

Bussen gemaakt van dik plastic zijn gewoon onmisbaar in elk huishouden. Duurzame en ruime containers zijn perfect geschikt voor het transport van water, brandstof en andere vloeistoffen. We hebben een brede selectie multifunctionele jerrycans van verschillende afmetingen in dit gedeelte. Bekijk hoeveel u bespaart dankzij onze scherpe prijzen.

Mocht de waterinname in de tuin of de volkstuin regelmatig mislukken, rust u dan uit met een 20-liter watercontainer, een stevig, strak en handig accessoire. Dankzij dit mag je ook water dragen voor planten en drinken, omdat het is vervaardigd van plastic dat is toegestaan voor contact met voedsel. Lees ook meer over andere producten in dit gedeelte. Al onze producten zijn van premium kwaliteit.

Koop online zonder vanuit uw favoriete fauteuil te gaan. Bespaar tijd, geld en energie - in onze tuinwinkel vindt u alles wat u nodig hebt om uw tuin en volkstuin te verzorgen. Meer informatie over ons aanbod en profiteer van de gratis optie voor levering aan huis. Mis deze kans niet!