• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Буркани

Канистри, направени от дебела пластмаса, са просто незаменими във всяко домакинство. Устойчивите и вместими контейнери са идеално подходящи за транспортиране на вода, гориво и други течности. В този раздел имаме богат избор от многофункционални кутии с различни размери. Вижте колко ще спестите благодарение на нашите конкурентни цени.

Ако приемът на вода в градината или парцела се провали редовно, оборудвайте се с 20-литров контейнер за вода, солиден, стегнат и удобен аксесоар. Благодарение на него може да носите вода за растения и за пиене, тъй като тя е произведена от пластмаса, разрешена за контакт с храни. Научете повече и за други продукти от този раздел. Всички наши продукти са с първокласно качество.

Купете онлайн, без да се местите от любимото си кресло. Спестете време, пари и енергия - в нашия магазин за градина ще намерите всичко необходимо за грижата за вашата градина и парцел. Научете повече за нашата оферта и се възползвайте от опцията за безплатна доставка до дома. Не пропускайте този шанс!