• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

canistre

Canistrele din plastic gros sunt pur și simplu indisponibile în fiecare gospodărie. Recipientele durabile și capabile sunt perfect potrivite pentru transportul apei, combustibilului și altor lichide. Avem în această secțiune o selecție largă de canistre multifuncționale de diferite dimensiuni. Verificați cât de mult veți economisi datorită prețurilor noastre competitive.

În cazul în care aportul de apă din grădină sau alocarea nu reușește în mod regulat, echipați-vă cu un recipient de apă de 20 de litri, un accesoriu solid, strâns și la îndemână. Datorită acesteia, puteți transporta apă și pentru plante, de asemenea, deoarece a fost fabricat din plastic permis pentru contact alimentar. Aflați mai multe despre alte produse din această secțiune. Toate produsele noastre sunt de calitate premium.

Cumpărați online fără a vă deplasa din fotoliul preferat. Economisiți timp, bani și energie - veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a avea grijă de grădina dvs. și de alocare în magazinul nostru de grădină. Aflați mai multe despre oferta noastră și profitați de opțiunea gratuită de livrare la domiciliu. Nu ratați această șansă!