• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

dunke

Beholdere fremstillet af tyk plast er simpelthen uundværlige i hver husstand. Holdbare og rummelige containere er perfekt egnet til transport af vand, brændstof og andre væsker. Vi har et bredt udvalg af flerbrudsbeholdere i forskellige størrelser i dette afsnit. Tjek, hvor meget du sparer takket være vores konkurrencedygtige priser.

Hvis vandindtaget i haven eller tildelingen mislykkes regelmæssigt, skal du udstyre dig med en 20-liters vandbeholder, et solidt, stramt og praktisk tilbehør. Takket være det kan du også medbringe vand til planter og drikke, fordi det er fremstillet af plast, der er tilladt til fødekontakt. Lær også mere om andre produkter fra dette afsnit. Alle vores produkter er af høj kvalitet.

Køb online uden at flytte fra din foretrukne lænestol. Spar tid, penge og energi - du finder alt, hvad du har brug for til at passe på din have og tildeling i vores havebutik. Lær mere om vores tilbud og drage fordel af den gratis levering til hjemmet. Gå ikke glip af denne chance!