• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

kanisterit

Paksusta muovista valmistetut kanisterit ovat yksinkertaisesti käyttökelvottomia kaikissa kotitalouksissa. Kestävät ja tilavat astiat soveltuvat täydellisesti veden, polttoaineen ja muiden nesteiden kuljettamiseen. Tässä osiossa on laaja valikoima erikokoisia monikäyttöisiä kanistereita. Katso, kuinka paljon säästät kilpailukykyisten hintojemme ansiosta.

Jos puutarhan vedenotto tai jako epäonnistuu säännöllisesti, varusta itsesi 20-litraisella vesisäiliöllä, kiinteällä, tiukka ja kätevä lisävaruste. Sen ansiosta voit kuljettaa vettä kasveille ja myös juomiseen, koska se on valmistettu muovista, joka on sallittu kosketukseen ruuan kanssa. Lisätietoja myös muista tuotteista tästä osiosta. Kaikki tuotteemme ovat korkealaatuisia.

Osta verkossa muuttamatta suosikki nojatuolistasi. Säästä aikaa, rahaa ja energiaa - löydät kaiken mitä tarvitset puutarhan hoitamiseen ja jakamiseen puutarhakaupastamme. Lue lisää tarjouksestasi ja hyödynnä ilmaista kotiinkuljetusvaihtoehtoa. Älä missaa tätä mahdollisuutta!