Δημοφιλές προϊόν Το προϊόν αυτό αγοράστηκε τελευταία 1 ώρα πριν.
  • 700.00 leu Για να δικαιούστε δωρεάν αποστολή
    πρέπει να τοποθετήσετε μια ελάχιστη παραγγελία

Αγγούρι "Cornichon de Paris" - ιδανικό για τουρσιά - 70 σπόρους - Cucumis sativus - σπόροι

Παλιά τιμή: 12.16 leu
7.90 leu
Κερδίζετε: 4.26 leu (35%)
Η προώθηση τελειώνει 2020-07-16
Η προώθηση τελειώνει
003544
Σε απόθεμα
+

Το αγγούρι είναι ένα αναντικατάστατο εποχιακό φυτό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους - από τις φρέσκες πράσινες φέτες ή τα μπαστούνια έως τα τουρσιά στα βάζα. Κάθε σεβαστός μαγειρέματος έχει τη δική του συνταγή, αλλά όλοι συμφωνούν ότι τα σκακιέρες ποιότητας είναι απολύτως απαραίτητα. Η παρουσιαζόμενη ποικιλία είναι ιδανική για τουρσιά και άλλα κονσέρβες.

Το "Cornichon de Paris" είναι μια ποικιλία κουκούλι που όλοι οι γκουρμέ θα θαυμάσουν. Ανήκει στις μέσες πρώιμες ποικιλίες. Οι καρποί είναι σύντομοι και συμπαγείς και πρέπει να συγκομίζονται όταν φτάνουν τα 3 έως 5 cm σε μήκος. Το πράσινο δέρμα καλύπτεται χαλαρά από παχύς κονδυλωμάτων. Τα φρούτα δεν δείχνουν μια τάση να κιτρινίζουν με το χρόνο. Πολύ λεπτή, ζουμερή και τραγανή σε γεύση ταιριάζουν ιδανικά σε βάζα. Διατηρούν όλη τη γεύση και την υφή τους ακόμα και μετά την παστερίωση. Μπορούν να αποθηκευτούν ακόμη και ολόκληρο το χειμώνα.

Τα κολοκυθάκια προσφέρουν πληθώρα γαστρονομικών δυνατοτήτων. Κάθε βιβλίο μαγειρικής περιλαμβάνει τουλάχιστον μερικές συνταγές για τουρσιά. Η γεύση και το άρωμα εξαρτάται από τα μπαχαρικά και τα πρόσθετα. Τα κολοκυθάκια μπορούν να διατηρηθούν ολόκληρα, κομμένα σε ραβδιά, κομμένα σε φέτες ή κομμένα σε τεταρτημόρια. Μουστάρδα μαρινάδα με καυτερές πιπεριές και φρέσκα κρεμμύδια γίνεται όλο και πιο δημοφιλής αυτές τις μέρες. Τα Cornichons είναι τέλεια προσαρμοσμένα στα πιάτα με κρέας, τόσο κρύα όσο και ψημένα. Φέτες αρωματικού κουζινούλας κατευθείαν από το βάζο θα εμπλουτίσουν σάντουιτς που παρασκευάζονται σε κρύες χειμωνιάτικες μέρες. Σπιτική σάλτσα ταρτάρ που παρασκευάζεται από επιλεγμένα σκεύη μαγειρέματος συμπληρώνει καλά τα αυγά, τα ψάρια και τα κρύα πιάτα με κρέας. Τα κοκκινοσκουφιά είναι μια ευπρόσδεκτη, ανανεωμένη προσθήκη στο καθημερινό σας μενού κατά το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Τα κολοκυθάκια είναι το δεύτερο πιο αγορασμένο εποχιακό λαχανικό στην Ευρώπη μετά τις τομάτες. Παρόλο που η καλλιέργειά τους παρουσιάζει κάποια προβλήματα, τα φυτά είναι ευρέως φυτευμένα στους κήπους του σπιτιού μας. Τα κολοκυθάκια θα πρέπει να σπαρθούν στο έδαφος σε ομάδες ή σειρές κοντά στα μέσα Μαΐου, όταν ο κίνδυνος παγετών της γης έχει φύγει. Αυτά τα φυτά προτιμούν καλά φωτισμένες, γρήγορα ζεστασιές με αλμυρό έδαφος. Μην ξεχνάτε να ρουφάτε τα κουβέρτα τακτικά με χλιαρό, ποτέ κρύο, νερό. Οι εγκαταστάσεις φύτευσης αγγουριών πρέπει επίσης να αποφλοιωθούν τακτικά και να γονιμοποιηθούν.

Σας ενθαρρύνουμε να αγοράσετε σπόρους κουνουπιών cornichon του "Cornichon de Paris" -χωρετηριότητα.

Μια τσάντα περιέχει 2 g σπόρων και συνοδεύεται από γενικές πληροφορίες σχετικά με το φυτό και τις μεθόδους καλλιέργειας.

  • Βάρος: 2 g
  • Χρήση: τουρσιά, κονσέρβες
  • Τύπος βλάστησης: ετήσια
  • Θέση: ηλιόλουστη και ζεστή με αλμυρό έδαφος


Περίπου 70 σπόροι (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από μία δεκαετία και από την αρχή έχουμε καταστήσει την ποιότητα των προϊόντων μας κορυφαία προτεραιότητα. Καθ 'όλη τη διάρκεια των χρόνων έχουμε παραδώσει τα προϊόντα καλύτερης ποιότητας σε δεκάδες χιλιάδες πελάτες από όλο τον κόσμο. Η ικανοποίησή τους αποδεικνύει ότι είχαμε επιλέξει τον σωστό δρόμο.

Όλοι οι σπόροι που πωλούμε υπόκεινται σε ελέγχους ελέγχου πολλαπλών επιπέδων και μόνο τότε συσκευάζονται και αποστέλλονται προσεκτικά. Τα προϊόντα μας έχουν λάβει πολλά πιστοποιητικά και συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι εργαζόμενοι μας είναι έμπειροι κηπουροί που είναι ευτυχείς να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση.

Από πού προέρχονται οι σπόροι μας;

Όλοι οι σπόροι που πωλούνται στο κατάστημά μας προέρχονται από τους καλύτερους παραγωγούς από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Χάρη σε μια μακροχρόνια συνεργασία μαζί τους, καταφέραμε να αναπτύξουμε τις καταλληλότερες συνθήκες αποθήκευσης και αποστολής, εξασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε πάντα φρέσκα και προσεκτικά δοκιμασμένα παρτίδες σπόρων. Ο αποκλεισμός των μεσάζοντων από την όλη διαδικασία όχι μόνο μας επιτρέπει να αποφύγουμε την αποστολή ενημερωμένων σπόρων που θα μπορούσαν να βρεθούν πολύ καιρό σε ένα ράφι αποθήκης, αλλά και την πιο ελκυστική τιμή για προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η διαδικασία ελέγχου ποιότητας

Όλοι οι σπόροι μας πρέπει να περάσουν μια διαδικασία ελέγχου ποιότητας τεσσάρων σταδίων.

Το πρώτο στάδιο ξεκινά με προσεκτική επιλογή των προμηθευτών. Από ό, τι προχωρούμε στον έλεγχο των καλλιεργειών τους, οι ξένοι παραγωγοί δεν αποκλείονται από τη διαδικασία ελέγχου ποιότητας. Τα φυτά ελέγχονται σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους: όταν αρχίζουν να αναπτύσσονται, κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας και όταν αρχίζουν να φέρονται καρποί (σπόροι). Σε αυτό το στάδιο, το πιο σημαντικό είναι να εξασφαλιστεί η σωστή απόσταση των φυτών. Χάρη σε αυτό μπορεί να εξασφαλιστεί η επίτευξη των επιθυμητών μορφολογικών χαρακτηριστικών κάθε συγκεκριμένου είδους ή ποικιλίας, όπως το χρώμα, το ύψος και το σχήμα.

Το δεύτερο στάδιο αποτελείται από λεπτομερείς δοκιμές επαλήθευσης σε εργαστηριακές συνθήκες. Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής ποιότητας από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, οι προμηθευτές μας εκτελούν περισσότερους από 30 000 ελέγχους ποιότητας ετησίως. Οι σπόροι που δεν πληρούν τις απαιτήσεις μας υπόκεινται σε τεχνολογικές διεργασίες καθαρισμού, συμπεριλαμβανομένης της ξήρανσης, καθαρισμού, αναβάθμισης και δοκιμής.

Το τρίτο στάδιο ξεκινά με σπορά σπόρων σε επιλεγμένα σημεία ελέγχου. Με αυτό τον τρόπο αποκτάμε πολύτιμες και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τη βλάστησή τους που πρέπει να διατηρηθούν σε κατάλληλο επίπεδο. Ταυτόχρονα, η ταυτότητα της ποικιλίας κάθε είδους ελέγχεται σε αυτό το στάδιο.

Το τέταρτο στάδιο πραγματοποιείται στις αποθήκες μας και αποτελείται από την εξάλειψη των σπόρων που έχουν αποθηκευτεί για πάρα πολύ καιρό στα ράφια μας και την αντικατάστασή τους με νέες παρτίδες. Κάθε πακέτο είναι σφραγισμένο με ένα μοναδικό αριθμό παρτίδας και επίσης με το χοιρομέρι κατά ημερομηνία.

Και οι τέσσερις βαθμίδες μας επιτρέπουν να δηλώσουμε με σιγουριά ότι οι σπόροι που παραδίδουμε συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα και έχουν ολοκληρώσει όλα τα απαιτούμενα στάδια ελέγχου με πτητικά χρώματα.

Βραβεία και βραβεία

Οι σπόροι που πωλούμε αναγνωρίζονται ευρέως για την ποιότητά τους και έχουν κερδίσει πολλά βραβεία. Οι σπόροι μας κέρδισαν πολλά χρυσά μετάλλια και διακρίσεις για την υψηλή τους ποιότητα. Ο κόσμος των λουλουδιών τιμήθηκε επίσης για την καινοτόμο προσέγγισή του.

Μεταξύ αυτών των βραβείων υπήρξαν: TOP INNOVATION (Ιούνιος 2015), ΧΡΥΣΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ POZNAN (2015), LEADER ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (2014), ΓΕΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ (2014).

Επιπλέον, μας έχει απονεμηθεί το πιστοποιητικό "IDEAL BUSINESS" για δύο συνεχόμενα χρόνια.

Βλάστηση

Δεσμευόμαστε να πουλάμε μόνο σπόρους υψηλής ποιότητας. Λαμβάνοντας υπόψη τις προσπάθειες που καταβάλλουμε καθημερινά, σημειώστε ότι τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί και η βλάστηση και η ανάπτυξή τους εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η θερμοκρασία, ο τύπος εδάφους, η υγρασία και η συχνότητα με την οποία ποτίζονται, ο χρόνος και οι συνθήκες σποράς, η χρήση των λιπασμάτων και των φυτοπροστατευτικών παραγόντων (φυτοφάρμακα), καθώς και τις καιρικές και κλιματικές συνθήκες. Παρέχουμε βοήθεια, μοιράζοντας την ακριβή και επικαιροποιημένη σπορά και αυξανόμενες πληροφορίες, ωστόσο δεν μπορούμε να αναλάβουμε καμία ευθύνη για τα φυτά που δεν καλλιεργήθηκαν σε συνθήκες κατάλληλες για συγκεκριμένα είδη.