Populair product Dit product is het laatst 28 minuten geleden gekocht.
  • 700.00 leu Om van een gratis verzending te kunnen genieten,
    moet je een bestelling plaatsen van minimum

Augurken - Cornichon de Paris - 70 zaden - Cucumis sativus

Oude prijs: 12.16 leu
7.90 leu
U bespaart: 4.26 leu (35%)
Promotie eindigt 2020-08-04
Promotie eindigt
Aantal kopers: 328
003544
Voorraad
+

Cucamber is een een onherstelbare seizoensplant. Het kan op zoveel verschillende manieren worden gebruikt - van verse groene plakjes of batonnetten tot augurken in potten. Elke gerespecteerde kok heeft zijn eigen recept, maar iedereen is het erover eens dat kwaliteitskambranen absoluut noodzakelijk zijn. Gepresenteerde variëteit is ideaal voor augurken en andere conserven.

"Cornichon de Paris" is een komkommerras dat alle fijnproevers zullen bewonderen. Het behoort tot de vroege rassen. De vruchten zijn kort en compact en moeten worden geoogst wanneer ze 3 tot 5 cm lang worden. Groene huid wordt losjes bedekt door dikke wratten. Fruit vertoont na verloop van tijd geen neiging tot vergeling. Zeer delicaat, sappig en knapperig van smaak, passen ze het best in potten. Ze behouden al hun smaak en textuur, zelfs na pasterisatie. Ze kunnen zelfs de hele winter worden bewaard.

Cucambers bieden een veelvoud aan culinaire mogelijkheden. Elk kookboek bevat minstens een paar recepten voor augurken. De smaak en het aroma hangen af van de kruiden en add-ons. Cucambers kunnen heel worden bewaard, gesneden in stokken, in plakken gesneden of in vieren gesneden. Mosterdmarinade met hete pepers en verse uien wordt tegenwoordig steeds populairder. Cornichons passen perfect bij vleesgerechten, zowel koud als geroosterd. Plakjes aromatische komkommer recht uit de pot verrijken broodjes die bereid zijn in de koude winterdagen. Zelfgemaakte tartaarsaus gemaakt van geselecteerde gebeitst komkommers complimenten goed ei, vis en koud vlees gerechten. Ingelegde cornichons zijn een verwelkomende, verfrissende toevoeging aan uw dagelijkse menu tijdens herfst en winter.

Cucambers zijn de op één na meest gekochte seizoensgroente in Europa na tomaten. Hoewel hun cultivatie een aantal problemen oplevert, worden de cucambers in onze huistuinen op grote schaal geplant. De camblokjes moeten tegen midden mei in groepen of rijen in de grond worden gezaaid, wanneer het risico op rijp op de grond verdwenen is. Deze planten geven de voorkeur aan goed verlichte, snel opwarmende locaties met humusachtige, alkalische grond. Vergeet niet om de komkommers regelmatig water te geven met lauw, nooit koud water. Cucamber plantplaatsen moeten ook regelmatig worden verwijderd en bemest.

We moedigen je aan om cornichon-komkommerzaden van de "Cornichon de Paris" -variëteit te kopen.

Eén zak bevat 2 g zaden en wordt vergezeld door algemene informatie over de plant en de kweekmethoden.

  • Gewicht: 2 g
  • Gebruik: augurken, conserven
  • Vegetatievorm: jaarlijks
  • Standplaats: zonnig en warm met humusachtige alkalische grond


Ongeveer 70 zaden (+/- 20%)

GardenSeedsMarket is een firma die al meer dan tien jaar actief is op de markt. Al sinds het begin leggen wij veel nadruk op de kwaliteit van onze producten. Door de jaren heen hebben wij tienduizenden tevreden klanten over de hele wereld gewonnen. Alle zaden die wij verkopen, worden onderworpen aan een meerfasige kwaliteitscontrole en worden pas daarna zorgvuldig verpakt en verzonden. Deze producten hebben vele certificaten gekregen en ze voldoen aan de hoogste normen van de landen van de Europese Unie. Onze medewerkers zijn ervaren hoveniers die al uw vragen graag zullen beantwoorden!

Waar komen onze zaden vandaan?

Alle zaden die wij in onze winkel verkopen, zijn afkomstig van de beste producenten van de Europese Unie. Dankzij onze jarenlange samenwerking hebben wij de juiste voorwaarden ontwikkeld die ons in staat stellen om altijd verse en grondig geteste partijen zaad op de markt te brengen. Het weglaten van tussenpersonen in het hele proces laat ons niet alleen toe om oude leveringen te vermijden, die maandenlang op schappen in een groothandel liggen, maar garandeert ook producten van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijzen.

Proces van de kwaliteitscontrole

Alle zaden ondergaan een vierfasenproces van de kwaliteitscontrole.

EERSTE FASE bestaat uit een zorgvuldige selectie van producenten en controle van hun gewassen, inclusief die uit het buitenland. Planten worden niet alleen aan het begin van hun groei gecontroleerd, maar ook tijdens de bloei en wanneer ze al vruchten dragen. Het is in deze fase belangrijk om voor een goede afstand tussen de planten te zorgen. Hierdoor kunnen wij de garantie hebben van gewenste morfologische kenmerken van elke specifieke soort of variëteit, zoals kleur, hoogte en vorm.

TWEEDE FASE bestaat uit een gedetailleerde verificatietest in laboratoriumomstandigheden. Dankzij de hoogste kwaliteit apparatuur en het hooggekwalificeerdepersoneel voeren onze leveranciers meer dan 30 000 kwaliteitscontroles per jaar. De zaden die niet aan de eisen voldoen, worden aan technologische verfijningsprocessen onderworpen, waaronder het drogen, reinigen, opwaarden en opnieuw testen.

DERDE FASE begint met het zaaien van de zaden op geselecteerde controlepercelen. Op die manier verkrijgen wij nauwkeurige informatie over hun kieming die op een genoeg hoog niveau moet worden gehouden. Tegelijkertijd wordt in deze fase de identiteit van de rassen van elke soort gecontroleerd.

VIERDE FASE wordt al in onze magazijnen uitgevoerd en bestaat uit het verwijderen van zaden die te lang in de schappen hebben gelegen en deze te vervangen door verse partijen. Op elke verpakking staat het juiste partijnummer en de uiterste datum voor het zaaien.

Deze vier fasen stellen ons in staat om duidelijk te stellen dat de door ons verkochte zaden aan de hoogste normen voldoen en zonder problemen alle mogelijke controles kunnen ondergaan.

Prijzen en onderscheidingen

De door ons verkochte zaden werden herhaaldelijk gewaardeerd en onderscheiden. Zij hebben tientallen gouden medailles gekregen, maar ook prijzen voor hoge kwaliteit en toegepaste innovaties. Sommigen van hen zijn de volgende: TOP INNOVATIE (juni 2015), GOUDEN MEDAILLE op DE INTERNATIONALE BEURS VAN POZNAŃ (2015), KWALITEITSLEIDER VOLGENS CONSUMENTEN (2014), BOER VAN HET JAAR 2014.

Daarnaast hebben we sinds twee jaar op rij het certificaat IDEAAL BUSINESS behaald.

Kieming

Onze aandacht is gericht op de verkoop van zaden van alleen de hoogste kwaliteit zaden. Planten zijn echter levende organismen en hun kieming is afhankelijk van vele factoren zoals temperatuur, bodemtype, vochtigheid en frequentie van bewateren, zaaiperiode, bemesting, gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en andere atmosferische factoren. Wij verlenen hulp bij het verzamelen van relevante gewasinformatie, maar nemen geen verantwoordelijkheid voor planten die niet zijn geteeld onder omstandigheden die geschikt zijn voor een bepaalde soort.