Suosittu tuote Tämä tuote on ostettu viimeksi 1 tunti sitten.
  • 700.00 leu Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Kurkku - Cornichon de Paris - 70 siemenet - Cucumis sativus

Norm. hinta: 12.16 leu
9.12 leu
Alennus: 3.04 leu (25%)
Kampanja päättyy 2020-06-04
Kampanja päättyy
003544
Varastotilanne
+

Cucamber on epämiellyttävä kausitehdas. Sitä voidaan käyttää monin tavoin - tuoreista vihreistä viipaleista tai batonneteistä suolakurkkuihin. Jokaisella arvostetulla kokilla on oma resepti, mutta kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että laatukakut ovat ehdottoman välttämättömiä. Esitetty lajike on ihanteellinen suolakurkkuihin ja muihin säilykkeisiin.

"Cornichon de Paris" on kurkku lajike, jota kaikki gourmets ihailevat. Se kuuluu keskivaiheisiin lajikkeisiin. Hedelmät ovat lyhyitä ja kompakteja, ja ne olisi korjattava, kun ne ovat 3–5 cm pitkä. Vihreä iho on löyhästi peitossa. Hedelmät eivät näytä ajan myötä keltaisuutta. Erittäin herkkä, mehukas ja rapea maku, jotka sopivat ihanteellisesti purkkeihin. Ne säilyttävät kaikki makunsa ja koostumuksensa myös pastöroinnin jälkeen. Ne voidaan varastoida jopa koko talven ajan.

Cucambers tarjoaa lukuisia kulinaarisia mahdollisuuksia. Jokaisessa kokkikirjassa on vähintään muutamia reseptejä suolakurkkuihin. Maku ja aromi riippuu mausteista ja lisäaineista. Kurkkuja voidaan säilyttää kokonaisia, sahattuja, viipaloituja tai leikattuja. Sinappimarinaatti kuumilla paprikoilla ja tuoreilla sipulilla tulee nykyään yhä suositumpi. Cornichonit sopivat täydellisesti sekä kylmiin että paahdettuihin liharuokiin. Aromaattisen kurkun viipaleet suoraan purkista rikastuttavat kylmissä talvipäivinä valmistettuja voileipiä. Kotitekoinen tartarikastike, joka on valmistettu valikoiduista marinoiduista kurkkuista, täydentää hyvin muna-, kala- ja kylmän lihan ruokia. Marinoidut cornichonit ovat tervetulleita, päivitettyjä päivittäisen ruokalistan lisäksi syksyllä ja talvella.

Kurkkut ovat toiseksi eniten ostettuja kausivihanneksia tomaattien jälkeen. Vaikka niiden viljely aiheuttaa joitakin ongelmia, istutetaan laajasti talon puutarhoihin. Kurkkuja tulisi kylvää maahan ryhmissä tai riveissä, jotka ovat lähellä toukokuun puoliväliä, jolloin maaperän jäätymisriski on mennyt. Nämä kasvit suosivat hyvin valaistuja, nopeasti lämpeneviä paikkoja, joissa on herkkä ja alkalinen maaperä. Älä unohda vesipurkkeja säännöllisesti haalealla, ei koskaan kylmällä, vedellä. Kurkun istutuspaikkoja tulisi myös säännöllisesti rikkoa ja lannoittaa.

Suosittelemme, että ostat "Cornichon de Paris" -luokan cornichon-kurkku-siemeniä.

Yksi pussi sisältää 2 g siemeniä, ja siihen liittyy yleisiä tietoja kasveista ja kasvatusmenetelmistä.

  • Paino: 2 g
  • Käytä: suolakurkkua, säilykkeitä
  • Kasvillisuus: vuosittainen
  • Sivusto: aurinkoinen ja lämmin alkalinen maaperä


Noin 70 siementä (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - on toiminut jo yli vuosikymmenen ajan ja alusta lähtien olemme asettaneet tuotteidemme laadun ensisijaiseksi tavoitteeksi. Vuosien varrella olemme toimittaneet parasta laatua tavarat kymmenille tuhansille asiakkaille kaikkialta maailmasta. Heidän tyytyväisyytensä osoittaa, että olimme valinneet oikean tavan.

Kaikki myytävät siemenet ovat monitasoisten laadunvalvontatarkastusten alaisia ja vain pakattu ja lähetetään huolellisesti. Tuotteemme ovat saaneet lukuisia sertifikaatteja ja täyttävät Euroopan unionin korkeimmat vaatimukset. Työntekijämme ovat kokeneita puutarhureita, jotka ovat enemmän kuin mielellään voineet vastata kaikkiin kysymyksiisi.

Mistä meidän siemenet tulevat?

Kaikki myymälässämme myytävät siemenet ovat peräisin Euroopan unionin parhaista tuottajista. Pitkäkestoisen yhteistyön ansiosta pystyimme kehittämään sopivimmat säilytys- ja lähetysolosuhteet, jotka takaavat, että saat aina tuoreita ja huolellisesti testattuja siemeniä. Välittäjien poissulkeminen koko prosessista antaa meille mahdollisuuden välttää vanhentuneiden siementen lähettäminen, jotka saattavat olla liian kauan varastohyllyssä, mutta takaa myös kaikkein houkuttelevan hinnan laadukkaille tuotteille.

Laadunvalvonta

Kaikkien siementen on läpäistävä nelivaiheinen laadunvalvonta.

Ensimmäinen vaihe alkaa toimittajien huolellisella valinnalla. Kun jatkamme viljelykasvien valvontaa, ulkomaalaisia tuottajia ei suljeta pois laadunvalvontaprosessista. Kasvit tarkastetaan kaikissa kehitysvaiheissaan: kun ne alkavat kasvaa, kukinnan aikana ja kun ne alkavat tuottaa hedelmiä (siemeniä). Tässä vaiheessa tärkeintä on varmistaa kasvien oikea etäisyys. Tämän ansiosta voidaan varmistaa kunkin tietyn lajin tai lajikkeen halutut morfologiset ominaisuudet, kuten väri, korkeus ja muoto.

Toinen vaihe koostuu yksityiskohtaisista testaustesteistä laboratorio-olosuhteissa. Korkealuokkaisten laitteiden käytön ansiosta korkeasti koulutettu henkilöstö toimittaa yli 30 000 laatutarkastusta vuosittain. Siemenet, jotka eivät täytä vaatimuksiamme, ovat teknologisten jalostusprosessien alaisia, mukaan lukien kuivaus, puhdistus, päivitys ja testaus uudelleen.

Kolmas vaihe alkaa kylvämällä siemeniä valituissa valvontataulukoissa. Näin saamme arvokasta ja tarkkaa tietoa itävyydestään, jotka on säilytettävä asianmukaisella tasolla. Samanaikaisesti tarkistetaan kunkin lajin lajike-identiteetti tässä vaiheessa.

Neljäs vaihe tapahtuu varastoissamme ja se koostuu sellaisten siementen poistamisesta, jotka on varastoitu liian pitkään hyllyillemme ja korvattu ne uusilla erillä. Jokainen paketti on leimattu ainutlaatuisella eränumerolla ja myös kylvöpäivällä.

Kaikkien neljän vaiheen yhdistäminen antaa meille mahdollisuuden vakuuttaa, että toimittamamme siemenet ovat korkeimpien standardien mukaisia ja täyttäneet kaikki vaaditut ohjausvaiheet lentävillä väreillä.

Palkinnot ja palkinnot

Myymämme siemenet ovat laajalti tunnustettuja niiden laadusta ja voittaneet useita palkintoja. Meidän siemenet voittivat lukuisia kultamitaleja ja erotteluja niiden korkeasta laadusta. Kukkien maailma on myös kunnioitettu innovatiivisesta lähestymistavastaan.

Näiden palkintojen joukossa oli: TOP INNOVATION (kesäkuu 2015), GOLD MEDAL POZANANIN KANSAINVÄLISESTI (2015), KULUTTAJAN LAATUJOHTAJA (2014), VUODEN MAATALO (2014).

Lisäksi olemme saaneet "IDEAL BUSINESS" -sertifikaatin kahdeksi vuodeksi peräkkäin.

itävyys

Olemme sitoutuneet myymään vain korkealaatuisia siemeniä. Ottaen huomioon päivittäin tekemämme ponnistelut, huomioi myös, että kasvit ovat eläviä organismeja, ja niiden itävyys ja kasvu riippuvat monista tekijöistä, kuten lämpötilasta, maaperän tyypistä, kosteudesta ja niiden kasteluväli, kylvöaika ja -olosuhteet, käyttö lannoitteiden ja kasvinsuojeluaineiden (torjunta-aineet) sekä sää- ja ilmasto-olosuhteiden \ t Tarjoamme apua jakamalla tarkkaa ja ajantasaista kylvö- ja kasvatusinformaatiota, mutta emme voi ottaa vastuuta kasveista, joita ei ole kasvatettu tietyille lajeille sopivissa olosuhteissa.