• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Bestelling “voor het seizoen”

Bestel nu! Levering na 08/09/2020

Voorwaarden en regels voor de uitvoering van bestellingen die betrekking hebben op producten uit het productassortiment “voor het seizoen”.

1.Door het kiezen van producten uit het productassortiment “voor het seizoen”, kunt u rekenen op lagere prijzen dan bij aankopen tijdens het seizoen, ook al wordt de bestelling in het hoogseizoen verzonden.

2. Bestellingen die in de periode "voor het seizoen" worden geplaatst, worden verzonden in de volgorde van hun ontvangst.De lengte van de wachtrij is afhankelijk van de populariteit van het aangeboden product en de wachttijd voor de levering kan worden verlengd indien de bestelling aan het einde van “voor het seizoen” periode werd geplaatst.In dergelijke gevallen zal u een e-mail ontvangen met informatie over mogelijke vertragingen.

3.Onze leveranciers garanderen de beschikbaarheid van alle producten voor het seizoen.In uitzonderlijke omstandigheden (bv. plantenziektes) wordt de klant onmiddellijk geïnformeerd over mogelijke oplossingen voor de situatie.

4.De beschrijving van elk product uit het uit het productassortiment “voor het seizoen” bevat duidelijk informatie, wanneer het product normaal beschikbaar zal zijn voor de verkoop en wanneer het zal worden verzonden.

5. Indien de bestelling ook andere producten omvat die niet tot het productassortiment “voor het seizoen” behoren, worden deze samen met de aangekochte producten “voor het seizoen” verzonden.Behalve indien de bestelling ook producten bevat die niet te lang op voorraad mogen worden gehouden (bv. stekken van planten) of indien de klant uitdrukkelijk verzoekt om de bestelling in twee delen te splitsen, in welk geval extra leveringskosten kunnen worden toegevoegd aan de verzendkosten.

6.Betaling voor de bestellingen “voor het seizoen”:

a. De voorkeur wordt gegeven aan een overschrijving op voorhand (traditionele betaling of snelle online betaling). Wij wachten op vooruitbetaling tot 10 dagen na het plaatsen van de bestelling.Bestellingen die niet betaald zijn na deze termijn worden geannuleerd.