Tempahan pra-musim

Terma dan syarat untuk memenuhi pesanan yang termasuk produk dari julat pra-musim.

1. Dengan membuat pemilihan anda dari julat pra-musim, anda boleh bergantung pada harga yang lebih rendah daripada pembelian yang dibuat pada musim ini, walaupun perintah itu dihantar pada puncak musim.

2. Pesanan yang diletakkan semasa tempoh tawaran pra-musim dihantar dalam susunan yang diterima. Panjang giliran bergantung pada popularitas produk yang ditawarkan, dan waktu menunggu untuk penghantaran dapat diperpanjang jika pesanan ditempatkan pada akhir periode penawaran pra-musim. Dalam kes sedemikian, maklumat mengenai sebarang kelewatan mungkin akan dihantar kepada anda melalui e-mel.

3. Semua produk pra-musim dijamin boleh didapati oleh pembekal kami. Dalam keadaan yang luar biasa (misalnya, penyakit tumbuhan), pelanggan akan dimaklumkan dengan segera mengenai resolusi yang mungkin kepada keadaan.

4. Huraian setiap produk dari julat pra-musim termasuk petunjuk jelas apabila biasanya akan dijual dan apabila ia akan dihantar.

5. Jika pesanan itu juga termasuk produk lain, yang bukan sebahagian daripada jangkauan pra-musim, mereka akan dihantar bersama-sama dengan produk pra-musim yang dibeli. Ini tidak terpakai apabila terdapat juga produk dalam perintah yang tidak boleh disimpan dalam gudang terlalu lama (contohnya, anak benih tumbuhan) atau apabila pelanggan membuat permintaan khas untuk membahagikan perintah itu kepada dua bahagian. Dalam kes sedemikian, bayaran penghantaran tambahan boleh ditambah kepada kos penghantaran.

6. Bayaran untuk tempahan pra-musim:

a. Kaedah pembayaran pilihan adalah melalui pemindahan bank sebelum (pembayaran dalam talian tradisional atau cepat). Kami menunggu bayaran terdahulu untuk tiba sehingga 10 hari dari saat meletakkan pesanan. Pesanan yang tidak dibayar selepas masa ini akan dibatalkan.