• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Предварителна поръчка

Условия за изпълнение на поръчки, които включват продукти от предсезонната гама.

1. Като направите своя избор от предсезонната гама, можете да разчитате на по-ниски цени от покупките, направени през сезона, дори ако поръчката е изпратена на върха на сезона.

2. Поръчки, направени по време на предсезонния период, се изпращат в реда, в който са получени. Дължината на опашката зависи от популярността на предлагания продукт и времето за изчакване за доставка може да бъде удължено, ако поръчката е поставена към края на периода на пред-сезонно предложение. В такива случаи информация за евентуални закъснения ще ви бъде изпратена по имейл.

3. Всички предсезонни продукти са гарантирани от нашите доставчици. При изключителни обстоятелства (напр. Болест по растенията), клиентът ще бъде информиран незабавно за възможните решения на ситуацията.

4. Описанието на всеки продукт от предсезонната гама включва ясна индикация за това кога тя обикновено ще бъде на разположение за продажба и кога тя ще бъде изпратена.

5. Ако поръчката включва и други продукти, които не са част от предсезонната гама, те ще бъдат изпратени заедно с закупените предсезонни продукти. Това не се прилага, когато има и продукти в реда, които не трябва да се съхраняват в склада твърде дълго време (напр. Растителни разсад) или когато клиентът направи специално искане за разделяне на поръчката на две части. В такива случаи към цената на доставката могат да бъдат добавени допълнителни такси за доставка.

6. Плащане за предсезонни поръчки:

а. Предпочитаният начин на плащане е чрез предварителен банков превод (традиционно или бързо онлайн плащане). Изчакваме предплащането да пристигне до 10 дни от момента на подаване на поръчката. Поръчки, които не са платени след това време, ще бъдат анулирани.