• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Предсезонни Условия за Поръчки

Условия за изпълнение на предсезонни поръчки.

1. Избирайки продукти от предсезонната гама, можете да се възползвате от по-ниски цени в сравнение с покупките през основния сезон, дори и ако поръчката бъде изпратена по време на върха на сезона.

2. Поръчките, направени през предсезонния период, се обработват в реда на постъпване. Дължината на опашката зависи от популярността на продукта, а времето за доставка може да се удължи, ако поръчката е направена към края на предсезонния период. В такива случаи ще ви информираме по имейл за евентуални закъснения.

3. Всички продукти от предсезонната гама са гарантирани от нашите доставчици. При изключителни обстоятелства (напр. болести по растенията), клиентът ще бъде незабавно информиран за възможните решения на проблема.

4. Описанието на всеки продукт от предсезонната гама дава ясна информация за времето, през което обикновено ще бъде наличен за продажба и кога ще бъде изпратен.

5. Ако поръчката включва и други продукти, които не са от предсезонната гама, те ще бъдат изпратени заедно с предсезонните продукти. Това не важи, ако в поръчката има продукти, които не трябва да се съхраняват дълго време в склад (напр. растителни разсади) или ако клиентът има специална заявка поръчката да бъде разделена на две. В такива случаи могат да бъдат начислени допълнителни такси за доставка.

6. Плащане на предсезонни поръчки:

а. Предпочитаният метод на плащане е чрез предварителен банков превод (стандартен или бърз онлайн превод). Очакваме предплащанията да бъдат извършени в рамките на 10 дни от момента на подаване на поръчката. Неуплатените в срок поръчки ще бъдат анулирани.