• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Megrendelés „szezon előtt"

a „szezon előtti" termékek megrendelések végrehajtásának feltételei és szabályai.

1. A „szezon előtti" választékból származó termékek kiválasztásakor számíthatnak alacsonyabb árakra , mint a szezon során végzett vásárlások esetén, még akkor is, ha a rendelés a főszezonban kerül elküldésre.

2. A „szezon előtti" időszakban benyújtott megrendeléseket azok beérkezésének sorrendjében küldjük. A sor hossza függ az ajánlott termék népszerűségétől, a szállítás várakozási ideje meghosszabbodhat, ha a megrendelést a „szezon előtti" időszak vége előtt kerül benyújtásra. Ilyen esetekben e-mailt küldünk Önöknek információkkal a lehetséges késedelemről.

3. Beszállítóink garantálják az elérhetőségét az összes terméknek a szezon előtt. Kivételes esetekben (pl. növénybetegség), az ügyfelet azonnal tájékoztatják a lehetséges helyzetmegoldásokról.

4. A „szezon előtti" választék valamennyi termékének leírása egyértelműen tájékoztatást nyújt arról, hogy a termék mikor lesz elérhető és mikor kerül elküldésre.

5. Ha a megrendelés tartalmaz egyéb termékeket is, amelyek nem tartoznak a „szezon előtti" választékba, akkor azok „szezon előtti" megvásárolt termékekkel együtt lesznek elküldve. Ez nem vonatkozik arra az esetre, ha a megrendelésben találhatóak olyan termékek is, amelyek nem szabad túlságosan hosszú ideig a raktárban tárolni (pl. növénydugványok) vagy az ügyfél kifejezetten kéri a megrendelés megosztását két részre. Ilyen esetekben, további szállítási díjak adódhatnak hozzá a szállítási költséghez.

6. A „szezon előtti" megrendelések kifizetése:

a. A preferált fizetési mód az előre banki átutalás (hagyományos vagy gyors online fizetés). Az előrefizetést a megrendelés időpontjától számított 10 napon belül várjuk. Ezen határidő lejárta után a ki nem fizetett megrendelések törlésre kerülnek.