Услови за Предсезонске Поруџбине

Услови и рокови за извршење налога који укључују производе из предсезонског асортимана.

1. Одабиром из предсезонског асортимана, можете рачунати на ниже цене у односу на куповину током сезоне, чак и ако је наруџба послата на врхунцу сезоне.

2. Наруџбине које су постављене током периода предсезонске понуде испоручују се редоследом у којем су примљене. Дужина реда чекања зависи од популарности производа који се нуди, а време чекања на испоруку може се продужити ако је наруџбина постављена према крају периода предсезонске понуде. У таквим случајевима, информације о могућим кашњењима ће вам бити послате електронском поштом.

3. Сви предсезонски производи су гарантовано доступни од стране наших добављача. У изузетним околностима (нпр. болест биљака), купац ће бити одмах обавештен о могућим решењима ситуације.

4. Опис сваког производа из предсезонског асортимана укључује јасну назнаку када ће бити нормално доступан за продају и када ће бити отпремљен.

5. Ако наруџба укључује и друге производе који нису део предсезонског асортимана, они ће бити отпремљени заједно са купљеним предсезонским производима. Ово се не примењује када постоје и производи у редоследу који се не би требали предуго складиштити (нпр. саднице биљака) или када купац посебно захтева поделу наруџбине на два дела. У таквим случајевима, трошкови доставе могу бити повећани.

6. Плаћање за предсезонске наруџбине:

а. Пожељан начин плаћања је преко претходног банкарског трансфера (традиционално или брзо онлајн плаћање). Чекамо на уплату унапред до 10 дана од тренутка наручивања. Наруџбине које нису плаћене након тог времена биће отказане.