Предсезонска наруџба

Услови и рокови за извршење налога који укључују производе из предсезонског асортимана.

1. Одабиром из предсезонског распона, можете рачунати на ниже цијене од куповине током сезоне, чак и ако је наруџба послата на врхунцу сезоне.

2. Налози који су стављени током периода предсезонске понуде се шаљу редоследом којим су примљени. Дужина реда зависи од популарности производа који се нуди, а време чекања за испоруку може се продужити ако је налог постављен према крају периода предсезонске понуде. У таквим случајевима, информације о могућим кашњењима ће вам бити послате путем е-маила.

3. Сви предсезонски производи су гарантовано доступни нашим добављачима. У изузетним околностима (нпр. Болест биљака), клијент ће одмах бити обавијештен о могућим рјешењима ситуације.

4. Опис сваког производа из предсезонског асортимана укључује јасну назнаку када ће бити нормално доступан за продају и када ће бити отпремљен.

5. Ако наруџба укључује и друге производе, који нису део предсезонског асортимана, они ће бити отпремљени заједно са купљеним предсезонским производима. Ово се не примјењује када постоје и производи у редослиједу који се не смију предуго складиштити у складишту (нпр. Саднице биљака) или када купац посебно подијели налог на два дијела. У таквим случајевима, трошкови испоруке се могу додати додатним трошковима.

6. Плаћање за пред-сезонске налоге:

а. Пожељан начин плаћања је путем претходног банковног трансфера (традиционална или брза онлине уплата). Чекамо да аванси стигну до 10 дана од тренутка наручивања. Наруџбе које нису плаћене након овог времена ће бити отказане.