• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Pre-sezon comandă

Termeni și condiții pentru satisfacerea comenzilor care conțin produse din gama de pre-sezon.

1. Alegând produse din gama de pre-sezon, beneficiați de prețuri mai mici decât dacă faceți achizițiile în timpul sezonului, chiar dacă comanda vă este expediată la vârf de sezon.

2. Comenzile plasate în perioada ofertei de pre-sezon sunt expediate în ordinea în care au fost primite. Durata așteptării unei comenzi depinde de popularitatea produsului la ofertă, iar timpul de așteptare pentru livrare durează mai mult dacă comanda a fost plasată către sfârșitul perioadei ofertei de pre-sezon. În astfel de cazuri, veți primi prin e-mail informațiile despre eventualele întârzieri.

3. Toate produsele pre-sezon sunt garantate de către furnizorii noștri. În situații excepționale (de exemplu, boala plantelor), clientul va fi informat imediat despre eventualele soluții de remediere.

4. În descrierea fiecărui produs din gama de pre-sezon veți găsi o indicație clară a momentului în care acesta va fi disponibil pentru vânzare în mod normal și când va putea fi expediat.

5. În cazul în care comanda include și alte produse care nu fac parte din gama de pre-sezon, acestea vor fi expediate împreună cu produsele de pre-sezon achiziționate. Acest lucru nu se aplică atunci când în comandă mai există și produse care nu pot sta în depozit prea mult timp (de exemplu, răsaduri de plante) sau atunci când clientul solicită în mod special împărțirea comenzii în două părți. În astfel de cazuri, este posibil să apară costuri suplimentare de livrare.

6. Plata pentru comenzile pre-sezon:

A. Metoda de plată preferată este prin transfer bancar în avans (plata tradițională sau rapidă on-line). Plata în avans trebuie făcută în termen de 10 zile după plasarea comenzii. Comenzile neachitate în acest termen, vor fi anulate.