Bestilling „før sesongen”

Vilkår og betingelser for bestilling og realisering av ordre inkluderende produkter fra ‘’før sesongen’’ utvalget.

1. Når dere velger produkter fra ‘’før sesongen’’ sortiment, kan dere forvente lavere priserenn når man velger å kjøpe disse produketene i sesongen, selv om bestillingen vil bli sendt i høysesongen.

2. Ordrene bestilt i perioden ‘’før sesongen’’ blir sendt i den rekkefølgen de er mottatt. Lengde på køen er avhengig av hvor populært produktet er, og ventetiden for levering av pakken kan bli lenger hvis ordren blir bestilt rett før slutten ‘’før sesongen’’ perioden. I dette tilfellet skal vi sende en epost med informasjoner om eventuelle forsinkelser.

3. Våre leverandører garanterer tilgjengelighet av alle produktene før sesongen. I noen enkelte tilfeller (f.eks. plantesykdom), blir kunden informert med en gang om mulige løsninger av situasjonen.

4. Beskrivelsen av hvert enkelt produkt fra ‘’før sesongen’’ sortiment inneholder tydelig informasjon om når produktet kommer til å bli tilgjengelig i salg og når det blir sendt.

5. Hvis bestillingen inneholder også produkter som ikke er merket som ‘’før sesongen’, blir de sendt sammen med produktene av ‘’før sesongen’’ sortiment. Det gjelder ikke i tilfellene når bestillingen inneholder produktene som ikke må lagres for lenge (f.eks. frøplanter) eller når kunden presiserer tydelig at pakken skal deles i to. I dette tilfellet kan ekstra fraktkostnad komme i tillegg.

6. Betaling for ‘’før sesongen’’ ordre:

a. Foretrukket betalingsmåte er forhåndsbetaling (tradisjonell betalingsmåte eller raskt betaling online). Vi venter for forskuddsbetaling opp til 10 dager fra dato ordrene ble utført. Ordrene som ikke blir forskuddsbetalt i denne perioden, blir kansellert.