• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Predredna naročila

Pogoji za izpolnitev naročil, ki vključujejo izdelke iz predsezonskega območja.

1. Z izbiro iz predsezonskega razpona lahko računate na nižje cene od nakupov v sezoni, tudi če je naročilo odposlano na vrhuncu sezone.

2. Naročila, oddana v predsezonski ponudbi, se pošljejo v vrstnem redu, v katerem so bila prejeta. Dolžina čakalne vrste je odvisna od priljubljenosti ponudbe, čas čakanja na dostavo pa se lahko podaljša, če je naročilo oddano proti koncu obdobja predsezonske ponudbe. V takih primerih vam bomo po elektronski pošti poslali informacije o morebitnih zamudah.

3. Vse predsezonske izdelke zagotavljajo naši dobavitelji. V izjemnih okoliščinah (npr. Bolezen rastlin) bo stranka takoj obveščena o možnih rešitvah za stanje.

4. Opis vsakega proizvoda iz predsezonskega obsega vključuje jasno navedbo, kdaj bo običajno na voljo za prodajo in kdaj bo odpremljen.

5. Če naročilo vključuje tudi druge izdelke, ki niso del predsezonskega območja, bodo poslani skupaj s kupljenimi predsezonskimi proizvodi. To ne velja, če obstajajo tudi proizvodi v vrstnem redu, ki se ne bi smeli skladiščiti predolgo v skladišču (npr. Rastlinske sadike) ali ko naročnik posebno naročilo razdeli na dva dela. V takih primerih se lahko stroškom dostave dodajo dodatni stroški dostave.

6. Plačilo za naročila pred sezono:

a. Prednostni način plačila je s predhodnim bančnim nakazilom (tradicionalno ali hitro spletno plačilo). Čakamo, da bomo pred plačilom prispeli do 10 dni od trenutka naročila. Naročila, ki niso plačana po tem času, bodo preklicana.