Κουβάδες

Εάν χρειάζεστε ένα κουβά για τη μεταφορά νερού, τη χορτονομή ή την τακτοποίηση στον κήπο σας, θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες δυνατές τιμές στο κατάστημά μας. Έχουμε επίσης πρακτικούς, βολικούς κάδους για οικιακή χρήση στην προσφορά μας. Παρέχουμε μόνο συμπαγή μοντέλα που συγκρατούν σημαντικά φορτία και θα σας εξυπηρετήσουν για χρόνια. Απλά ρίξτε μια ματιά σε αυτά!

Ψάχνετε για ένα μικρό κουβά με ένα πυκνό πυθμένα, γερά τοίχους και μια βαριά λαβή; Αγοράστε το πλαστικό κήπο 12 λίτρων, το οποίο είναι ιδανικό για το βομβαρδισμό και τη συλλογή πέτρων από τα σύνορα, καθώς και για τη μεταφορά χώματος, άμμου, θραυσμάτων ή ξύλου. Επιλέξτε τον πλαστικό κήπο των 20 λίτρων σε περίπτωση που χρειάζεται να μεταφέρετε βαρύτερα φορτία. Θα μπορούσατε επίσης να απολαύσετε τις ρίζες του εδάφους από δέντρα και θάμνους μέσα σε αυτό πριν από τη φύτευση. Αν σκοπεύετε να μεταφέρετε νερό, παραγγείλετε τον πλαστικό κουβά κήπου 12, 16 ή 20 λίτρων με μια χοάνη. Η κατάλληλη χοάνη θα σας εμποδίσει να χυθεί νερό. Έχουμε επίσης υψηλής ποιότητας κάδους για οικιακή χρήση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπως το φτηνό, πρακτικό και αισθητικό 13-λίτρων κρεμμυδάκι Thies Mop. Ελέγξτε τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Θα έχετε υψηλή ποιότητα χωρίς να αποστραγγίζετε το πορτοφόλι σας στο κατάστημά μας.

Αγοράστε κουβάδες κήπου σε διάφορα μεγέθη με εγγυημένη γρήγορη παράδοση. Επισκεφθείτε και τα υπόλοιπα τμήματα. Προσφέρουμε μια πλήρη επιλογή από πρακτικά δοχεία, καλάθια, κουτιά και δίσκους για χρήση στο σπίτι και στον κήπο. Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε!