• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Кофи

Ако се нуждаете от кофа за пренасяне на вода, фураж или подреждане на градината си, в магазина ще намерите някои от най-добрите възможни цени. В нашето предложение имаме и практични, удобни кофи за домашна употреба. Ние доставяме само солидни модели, които задържат значителни товари и ще ви служат с години. Просто ги погледнете!

Търсите ли малка кофа с дебело дъно, здрави стени и тежкотоварна дръжка? Закупете 12-литрова градинска кофа от пластмаса, идеално подходяща за плевене и събиране на камъни от граници, както и за транспортиране на почва, пясък, отломки или дърво. Изберете 20-литровата пластмасова градинска кофа в случай, че трябва да премествате по-тежки товари. Можете също така да накиснете почвените коренови бучки от дървета и храсти в него преди засаждането. Ако възнамерявате да носите вода, поръчайте 12, 16 или 20-литрова пластмасова градинска кофа с фуния. Удобната фуния ще ви попречи да разлеете вода. В нашия онлайн магазин имаме и висококачествени кофи за домашна употреба, като евтината, практична и естетична 13-литрова кофа с кремово-бял Thies. Вижте нашите конкурентни цени. Ще получите първокласно качество, без да източвате портфейла си в нашия магазин.

Купете градински кофи в различни размери с гарантирана бърза доставка. Посетете и другите ни секции. Ние предлагаме пълен избор от практични контейнери, кошници, кутии и тави за дома и градината. Любезно ви каним да разгледате!

10.44 лв
12.21 лв