• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Кофи

Ако имате нужда от кофа за носене на вода, компост или за подреждане на градината си, ще намерите разнообразие на най-добрите цени в нашия магазин. Предлагаме както градински, така и домашни кофи, които са здрави, предназначени за носене на значителни товари и ще ви служат години. Загледайте се в нашата категория "Кофи" и открийте още!

Търсите ли компактна кофа с дебело дъно, здрави стени и здрава дръжка? Разгледайте пластмасовата градинска кофа с обем от 12 литра, идеална за плевене, събиране на камъни от цветни лехи и пренос на почва, пясък или боклук. За по-тежки товари пластмасовата градинска кофа от 20 литра е най-добрият ви избор. Можете дори да я използвате за потапяне на кореновите топки на дървета и храсти преди засаждане. Ако основно пренасяте вода, пластмасовата градинска кофа с обем от 12, 16 или 20 литра с лейка трябва да е на вашия радар. Удобният ѝ лейка гарантира, че няма да разлеете вода. За домашни нужди препоръчваме стилната кремаво-бяла кофа за подмитане Thies с обем от 13 литра, която е и практична, и на достъпна цена. В категорията ни "Кофи" предлагаме продукти от високо качество без да опустошавате портфейла си.

Пазарувайте градински кофи в различни размери и се възползвайте от бързата доставка. Не забравяйте да разгледате и другите ни раздели, предлагащи множество практични съдове, кошници, кутии и подноси за домашна и градинска употреба. Очакваме с нетърпение да ви обслужим!