• 1,200.00 kn Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Košare

Ako vam treba kanta za prijevoz vode, stočne hrane ili uređivanje vašeg vrta, u našoj trgovini naći ćete je po najboljim mogućim cijenama. U ponudi imamo i praktične, praktične kante za kućnu upotrebu. Isporučujemo samo čvrste modele koji podnose značajna opterećenja i služit će vam godinama. Samo ih pogledajte!

Tražite li malu kantu s debelim dnom, čvrstim zidovima i teškom držačem? Kupite vrtnu plastičnu kantu od 12 litara, savršeno prikladnu za korenje i prikupljanje kamenja s obruba, kao i za prijevoz zemlje, pijeska, otpadaka ili drva. Odaberite 20-litarsku plastičnu vrtnu kantu u slučaju da trebate premjestiti teže terete. Također možete namočiti grudice tla korijena drveća i grmlja u njemu prije sadnje. Ako namjeravate nositi vodu, naručite 12, 16 ili 20-litrenu plastičnu vrtnu kantu s lijevkom. Prikladni lijevak spriječit će vam prolijevanje vode. Također imamo i kvalitetne kante za kućnu upotrebu u našoj internetskoj trgovini, poput jeftine, praktične i estetske kante s 13-litarskim kremasto-bijelim Thies mop-om. Pogledajte naše konkurentne cijene. Dobit ćete vrhunsku kvalitetu bez pražnjenja novčanika u našoj trgovini.

Kupite vrtne kante različitih veličina uz zajamčenu brzu dostavu. Posjetite i naše ostale odjeljke. Nudimo kompletan izbor praktičnih spremnika, košara, kutija i ladica za kućnu i vrtnu upotrebu. Ljubazno vas pozivamo da razgledate!

34.94 kn
44.47 kn
47.86 kn