• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Košare

Ako vam je potrebna kanta za nošenje vode, komposta ili uređenje vašeg vrta, u našoj trgovini pronaći ćete raznovrsne kante po najboljim cijenama. Nudimo kante kako za vrt, tako i za kućnu upotrebu, koje su izdržljive, dizajnirane za nošenje značajnih tereta i trajat će godinama. Zavirite u našu kategoriju "Kante" i otkrijte više!

Tražite li kompaktnu kantu s debelim dnom, robustnim zidovima i čvrstom ručkom? Razmislite o Plastičnoj vrtnoj kanti od 12 litara, idealnoj za čupanje korova, skupljanje kamenja iz cvjetnih gredica i transportiranje zemlje, pijeska ili otpada. Za teže terete, Vaš najbolji izbor je Plastična vrtna kanta od 20 litara. Možete je čak koristiti i za namakanje korjenovih kugli drveća i grmlja prije sadnje. Ako uglavnom prenosite vodu, Plastična vrtna kanta od 12, 16 ili 20 litara s lijevkom trebala bi biti vaš izbor. Njena praktična lijevka osigurat će da ne prolivate vodu. Za kućne potrebe preporučujemo elegantnu 13-litrenu kantu za brisanje Thies u kremastoj bijeloj boji, koja je i praktična i povoljna. Naša kategorija "Kante" nudi proizvode vrhunske kvalitete bez pražnjenja vašeg novčanika.

Kupujte vrtna kanta različitih veličina i iskoristite brzu isporuku. Ne zaboravite istražiti i naše druge odjele koji nude mnoštvo praktičnih posuda, košara, kutija i pladnjeva za kućnu i vrtnu upotrebu. Radujemo se što ćemo vam služiti!