• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Căldări

Dacă aveți nevoie de o găleată pentru transportul apei, nutrețuri sau pentru amenajarea grădinii dvs., veți găsi unele la cele mai bune prețuri posibile în magazinul nostru. În oferta noastră avem, de asemenea, găleți practice, convenabile pentru uz casnic. Vă livrăm doar modele solide care conțin sarcini importante și vă vor servi ani de zile. Uită-te la ele!

Căutați o găleată mică, cu fundul gros, pereți robusti și mâner greu? Cumpărați găleata de grădină din plastic de 12 litri, potrivită perfect pentru tăierea și colectarea pietrelor de la granițe, precum și pentru transportul de sol, nisip, resturi sau lemn. Alegeți găleata de grădină din plastic de 20 litri în cazul în care aveți nevoie pentru a muta sarcini mai grele. De asemenea, puteți înmuia bucăți de rădăcini de sol din arbori și arbuști înainte de plantare. Dacă intenționați să transportați apă, comandați găleata de grădină din plastic de 12, 16 sau 20 de litri cu o pâlnie. Pâlnia convenabilă vă va împiedica să vărsați apă. Avem, de asemenea, găleți de înaltă calitate pentru uz casnic în magazinul nostru online, precum găleata de mop Thies ieftină, practică și estetică de 13 litri alb-crem. Vezi prețurile noastre competitive. Veți obține o calitate premium fără a vă drena portofelul la magazinul nostru.

Cumpărați găleți de grădină în diferite dimensiuni cu livrare rapidă garantată. Vizitați și alte secțiuni. Oferim o selecție completă de containere practice, coșuri, cutii și tăvi pentru uz casnic și grădină. Vă invităm cu drag să răsfoiți!