• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Căldări

Dacă ai nevoie de o găleată pentru a transporta apă, compost sau pentru a face ordine în grădina ta, vei găsi o varietate la cele mai bune prețuri în magazinul nostru. Oferim găleți atât pentru grădină, cât și pentru utilizare casnică, care sunt durabile, concepute pentru a transporta sarcini semnificative și vor dura ani de zile. Explorează categoria noastră "Găleți" pentru a descoperi mai multe!

Ești în căutarea unei găleți compacte cu o bază groasă, pereți robusti și mâner rezistent? Ia în considerare Găleata de Grădină din Plastic de 12 litri, ideală pentru a smulge buruienile, colecta pietre din straturi de flori și transporta sol, nisip sau resturi. Pentru sarcini mai grele, Găleata de Grădină din Plastic de 20 de litri este cea mai bună alegere. Poți chiar să o folosești pentru a înmuia gomotoacele de rădăcină ale copacilor și arbuștilor înainte de plantare. Dacă transportul principal este apa, Găleata de Grădină din Plastic de 12, 16 sau 20 de litri cu un pâlnie este exact ceea ce ai nevoie. Pâlnia practică se asigură că nu vei vărsa apă. Pentru nevoile casnice, îți recomandăm elegantul Găleata de Mop Thies de 13 litri, crem-alb, care este practic și accesibil. Categoria noastră "Găleți" oferă produse de cea mai bună calitate, fără a-ți goli portofelul.

Cumpără găleți de grădină de diferite dimensiuni și beneficiază de livrare rapidă. Nu uita să explorezi și celelalte secțiuni ale noastre care oferă o multitudine de recipiente practice, coșuri, cutii și tăvi atât pentru casă, cât și pentru grădină. Așteptăm cu nerăbdare să te servim!