bøtter

Hvis du trenger en bøtte for å bære vann, kompost eller rydde opp i hagen din, vil du finne et bredt utvalg til de beste prisene i vår butikk. Vi tilbyr både hage- og hjemmebruk bøtter som er holdbare, designet for å bære betydelige laster og varer i årevis. Dykk inn i vår "Bøtter" kategori for å oppdage mer!

Leter du etter en kompakt bøtte med en tykk base, robuste vegger og et solid håndtak? Vurder 12-liters Plastisk Hagebøtte, ideell for luking, samling av steiner fra blomsterbed og transport av jord, sand eller rusk. For tyngre laster er 20-liters Plastisk Hagebøtte ditt beste valg. Du kan til og med bruke den til å bløtlegge rotballene til trær og busker før planting. Hvis du hovedsakelig transporterer vann, bør den 12, 16 eller 20-liters Plastisk Hagebøtte med trakt være på radaren din. Den praktiske trakten sikrer at du ikke søler vann. For husholdningsbehov anbefaler vi den stilige 13-liters kremhvit Thies Mopbøtte, som er både praktisk og rimelig. Vår "Bøtter" kategori byr på toppkvalitets produkter uten å tømme lommeboken din.

Handle hagebøtter i forskjellige størrelser og dra nytte av rask levering. Ikke glem å utforske våre andre seksjoner som tilbyr et mylder av praktiske beholdere, kurver, bokser og brett for både hjem og hage. Vi ser frem til å betjene deg!