• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Hinkar

Om du behöver en hink för att transportera vatten, foder eller städa upp din trädgård, hittar du några till bästa möjliga priser i vår butik. Vi har också praktiska, praktiska hinkar för hemmabruk i vårt erbjudande. Vi levererar bara solida modeller som håller betydande belastningar och kommer att tjäna dig i flera år. Titta bara på dem!

Letar du efter en liten hink med en tjock botten, robusta väggar och ett kraftigt handtag? Köp den 12-liters plastträdgårdsskopan, perfekt för att ogräsa och samla stenar från gränserna, samt transportera mark, sand, skräp eller trä. Välj 20-liters plastträdgårdsskopa om du behöver flytta tyngre laster. Du kan också blötlägga jordrotklumpar av träd och buskar i den innan du planterar. Om du tänker bära vatten beställer du 12, 16 eller 20-liters plastträdgårdsskopa med en tratt. Den praktiska tratten kommer att förhindra att du spilla vatten. Vi har även hinkar av hög kvalitet för hemmabruk i vår onlinebutik, till exempel den billiga, praktiska och estetiska 13-liters krämvita Thies-mopphinken. Kolla in våra konkurrenskraftiga priser. Du kommer att få premiumkvalitet utan att tömma din plånbok i vår butik.

Köp trädgårdsskopor i olika storlekar med garanterad snabb leverans. Besök även våra andra avsnitt. Vi erbjuder ett komplett urval av praktiska containrar, korgar, lådor och brickor för hem- och trädgårdsbruk. Vi inbjuder dig att bläddra igenom!