• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Hinkar

Om du behöver en hink för att bära vatten, kompost eller för att städa upp i din trädgård, hittar du ett brett utbud till de bästa priserna i vår butik. Vi erbjuder både trädgårds- och hemmahinkar som är hållbara, designade för att bära tunga laster och hålla i flera år. Djupdyk i vår "Hinkar" kategori för att upptäcka mer!

Letar du efter en kompakt hink med tjock botten, robusta väggar och ett slitstarkt handtag? Överväg den 12-liters Plastiska Trädgårdshinken, idealisk för att rensa ogräs, samla stenar från blomsterbäddar och transportera jord, sand eller skräp. För tyngre laster är den 20-liters Plastiska Trädgårdshinken ditt bästa val. Du kan till och med använda den för att blötlägga rotklumpar av träd och buskar innan plantering. Om du huvudsakligen transporterar vatten bör den 12, 16 eller 20-liters Plastiska Trädgårdshinken med tratt vara på din radar. Dess praktiska tratt ser till att du inte spiller något vatten. För hushållsbehov rekommenderar vi den stiliga 13-liters krämiga-vita Thies Mopp Hinken, som är både praktisk och överkomlig. Vår "Hinkar" kategori erbjuder högkvalitativa produkter utan att tömma din plånbok.

Handla trädgårdshinkar i olika storlekar och dra nytta av snabb leverans. Glöm inte att utforska våra andra avsnitt som erbjuder en mängd praktiska behållare, korgar, lådor och brickor för både hem och trädgård. Vi ser fram emot att tjäna dig!