• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

kauhat

Jos tarvitset ämpäriä veden, kompostin tai puutarhasi siivoamiseen, löydät meiltä laajan valikoiman parhaaseen hintaan. Tarjoamme sekä puutarhaan että kotiin tarkoitettuja ämpäreitä, jotka ovat kestäviä, suunniteltu kantamaan suuria kuormia ja kestävät vuosia. Sukella "Ämpärit" -kategoriaamme löytääksesi lisää!

Etsitkö kompaktia ämpäriä paksulla pohjalla, vahvoilla seinillä ja raskaalla kahvalla? Harkitse 12-litraista Muovi Puutarhaämpäriä, joka on ihanteellinen rikkaruohojen kitkemiseen, kivien keräämiseen kukkapenkeistä ja maan, hiekan tai roskien kuljettamiseen. Raskaampiin kuormiin 20-litrainen Muovi Puutarhaämpäri on paras valinta. Voit jopa käyttää sitä kastellaaksesi puiden ja pensaiden juuripallot ennen istutusta. Jos pääasiassa kuljetat vettä, 12, 16 tai 20-litrainen Muovi Puutarhaämpäri suppilolla on sinulle oikea valinta. Kätevä suppilo varmistaa, että vesi ei roisku. Kotikäyttöön suosittelemme tyylikästä 13-litraista kerma-valkoista Thies Moppiämpäriä, joka on sekä käytännöllinen että edullinen. "Ämpärit" -kategoriamme tarjoaa huippulaadukkaita tuotteita rikkomatta pankkia.

Osta puutarhaämpäreitä eri kokoisina ja hyödy nopeasta toimituksesta. Älä unohda tutustua muihin osioihimme, jotka tarjoavat runsaasti käytännöllisiä säiliöitä, koreja, laatikoita ja tarjottimia sekä kotiin että puutarhaan. Odotamme palvelevamme sinua!